Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БОГАТИ И СЛАВНИ

Сандра је НАЈБОГАТИЈА СРПКИЊА! Ево како је упознала Андреја, који јој је приредио НАЈСКУПЉЕ ВЕНЧАЊЕ века (ФОТО)

Филмска прича Сандре Мељниченко

1654008095_Collage-Maker-31-May-2022-04.14-PM.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Бајка Андреја и Сандре Мељниченко траје већ 19 дугих година. Познати пар све ово време љубоморно је чувао своју љубав од очију јавности, а на прсте једне руке може се набројати колико су пута дали интервјуе у којима су говорили о свом односу.

Прочитајте још: Завирите у дом Ведране Рудан: Ужива у кући старој 400 година са погледом на њен родни крај (ФОТО)

Ипак, колико су емоције између њих биле и остале јаке сведочи и више него џентлменски гест руског олигарха који је одлучио да на свој 50. рођендан препише целокупно богатство управо на своју супругу. Сандра је тако сада власник и највећих светских компанија за производњу угља и ђубрива. Тиме је ова Српкиња постала и најмлађа богаташица међу десет најимућнијих жена на свету - на листи магазина 'Форбс', заузела је осмо место.

Иначе, веома је занимљиво и да је њихова прича започела као милиони других - упознали су се преко заједничких пријатеља. Наиме, згодни Рус је дошао у посету пријатељу, чија девојка је била у друштву своје другарице Сандре, а остало је историја.

Пре него што ће упловити у везу са Андрејем, Сандру су повезивали са бројним познатим мушкарцима, као што су Марко Јарић и један од музичара из групе "Тап 011". Ипак, нико није имао шансе када је упознала руског заводника.

Прочитајте још: Адвокатица Џонија Депа ЗАЉУБЉЕНА У ЊЕГА ДО УШИЈУ? Стручњак за говор тела по овим СИГНАЛИМА "провалио" да има хемије (ВИДЕО)

Емоције су расле из дана у дан, а 3. септембра 2005. године рекли су судбоносно "да" на Азурној обали и то у једној дрвеној сеници инспирисаној обликом православне цркве. Млада је блистала у заносној венчаници са потписом Вере Ванг, а прстен и минђуше били су јој од двадесетчетворокартних дијаманата.

Њихово венчање сматра се јединим од најекстравагантнијих и најскупљих у историји и налази се одмах иза венчања принца Вилијема и Кејт Мидлтон. Андреј Мељниченко је на прославу потрошио чак три милиона фунти, а на гламурозном тродневном слављу одабране госте забављали су Кристина Агилера, Хулио Иглесиас и Витни Хјустон.

- Не знам да ли сам имала срећу или је тако у сваком браку, али Андреј и ја се толико добро слажемо да чак немамо потребу да правимо компромисе. Практично, нама се ништа није променило откад смо се венчали. Ми смо се нашли и забављамо се, у правом смислу те речи. Чини се као да се играмо брака. Велика је истина да се срећа не може купити парама. Мислим да је здраво посвађати се с времена на време, али са Андрејем је то готово немогуће. Толико је сталожен да имам утисак да би се смешкао чак и кад бих почела да вриштим - испричала је Сандра једном.

Она је истакла да је оно што спаја њеног супруга и њу то што имају сличан укус у сваком погледу.

- Имамо врло сличан укус у свим сегментима - од гардеробе до ентеријера. Мој веренички прстен сaм, недељу дана пре но што ће ми га Андреј поклонити, гледала и размишљала: "Баш бих волела да га имам". Нити је тада он био са мном, нити сам му то помињала, а у целој Москви одабрао је баш њега. То је просто невероватно - открила је она пре неколико година.

Андреј и она добили су двоје деце, а ћерку Тару коју је родила у Ници 29. маја 2012. године крстили су на Карибима годину дана касније.

У априлу 2017. године су Сандра и Андреј Мељниченко по други пут постали родитељи сина Адриана, кога су крстили када је имао свега шест месеци на луксузном слављу у Москви пред око двеста званица, а најсрећнија је била њихова петогодишња мезимица Тара.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas