Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Адвокатица Џонија Депа ЗАЉУБЉЕНА У ЊЕГА ДО УШИЈУ? Стручњак за говор тела по овим СИГНАЛИМА "провалио" да има хемије (ВИДЕО)

Експерт је анализирао говор тела адвокатице Камил Васкез

1653667389_profimedia-0693799289.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Суђење века изазвало је многе реакције и изнело на видело тајне Џонија Депа и Амбер Херд. Међу бројним тренуцима и ситуацијама које су се десиле у последњих неколико недеља, једна од оних која је привукла највећу пажњу је наводна веза која би постојала између глумца и његове адвокатице Камил Васкез.

Млада жена латино порекла показала је завидну упорност у случају, а њена одлучност довела је одбрану и Хердову у лошу позицију. То је постигла аргументима и доказима током саслушања глумице.

Прочитајте још: "Људи желе да ме убију": Амбер Херд има само једну жељу

У јеку дугих сати суђења, корисници интернета су уверавали да постоји нешто више од једноставног односа између клијента и адвоката. Многи сумњају и питају се да ли се Васкезова ван суда "забавља" са звездом филма "Пирати са Кариба". Камилу су новинари и директно питали о вези са Депом, на шта се она само насмешила и отишла са лица места.

Експерт анализира однос Џонија Депа и Камиле Васкез

Мерифер Сентено, која је графолог и специјалиста за личности, одлучила је да анализира одређене сцене у којима се глумац и Камил могу видети заједно како би кроз говор њиховог тела утврдила да ли ту има још нечега. Ево како је она проценила њихов однос:

„То не значи да је то права љубав, не значи да се венчавају, то се једноставно зове сексуална напетост и привлачност. Веома је срећна што је питају, чини се да клима главом“, објаснила је.

Прочитајте још: Нови обрт на саслушању Џонија Депа: Амбер Херд има два поремећаја личности? (ВИДЕО)

Сентено је такође анализирала разговор између Депа и његовог правног саветника. Према ономе што је приметила, Камил се осећа нервозно када разговара са глумцем.

„Да ли вам се икада догодило да сте били нервозни пред особом која вам се свиђа? Па, изгледа да се управо то дешава адвокатици Камили Васкез, до те мере да ова жена има овај сет гестова, додирне обрву, спусти поглед, мало спусти главу, што је гест удварања. Касније ћемо видети како се она хвата за косу, али ово је као 'Осећам лептириће у стомаку'”, рекла је она.

На друштвеним мрежама, фанови глумца навијају за ову љубав, која неодољиво подсећа на случај Џорџа и Амал Клуни.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas