Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Кужет иза себе има БРАК који је трајао само годину дана: "Морамо да функционишемо због ДЕТЕТА"

Погледајте како водитељкин бивши муж изгледа

1667730764_Foto-Printscreen-Instagram-sanja_kuzet.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - сања_кузет
Oglas

Сања Кужет је у браку са Немањом Живојиновићем, са којим има сина Страхињу. Међутим, водитељка иза себе има још један брак. Она је била удата за Зорана Пипера, једним од чланова обезбеђења власника "Пинк" телевизије, са којим има сина Андрију.

Њих двоје су се венчали у "Интерконтиненталу", а како пише "Објектив" кума јој је била Лепа Брена. Брак са Зораном није дуго потрајао, с обзиром на то да се пар развео после годину дана.

Извор близак водитељки је тада рекао да је то била љубав на први поглед.

“То је била љубав на први поглед. Сања је тада важила за једну од најатрактивнијих водитељки, а он је био веома упоран јер му се Сања јако допала. После неколико месеци забављања, њих двоје су решили да се венчају “, изнео је тада близак водитељки тада.

Прочитајте још: "Шта ћеш да будеш - певаљка?!"Ангелина није имала подршку своје ПОРОДИЦЕ на почетку каријере

Водитељка је једном приликом објаснила како њих двоје одлично функционишу и да између њих није било сујете, већ да су се разишли у миру, а данас су у добрим односима због сина Андрије.

“Дружили смо се две године, а онда се и заљубили, па венчали, добили дете, развели, али и даље остали у истој фирми… Зоран и ја смо се после годину дана брака лепо, људски разишли. Можда ће неком то деловати и смешно, али код нас све беспрекорно функционише, само што нисмо у заједници. Андрија и он се виђају, имају нормалан контакт, ми морамо да функционишемо због детета и желимо да та комуникација буде што боља. Није било љубоморних сцена, није било сујете", рекла је водитељка једном приликом.

За други брак се одлучила када је била сигурна да је препознала праву љубав.

"Други пут сам се одлучила за брак када сам поново препознала љубав у коју верујем", рекла је водитељка за домаће медије.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas