Oglas
· · Komentari: 0

Sanja Kužet iza sebe ima BRAK koji je trajao samo godinu dana: "Moramo da funkcionišemo zbog DETETA"

Pogledajte kako voditeljkin bivši muž izgleda

1667730764_Foto-Printscreen-Instagram-sanja_kuzet.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - sanja_kuzet
Oglas

Sanja Kužet je u braku sa Nemanjom Živojinovićem, sa kojim ima sina Strahinju. Međutim, voditeljka iza sebe ima još jedan brak. Ona je bila udata za Zorana Pipera, jednim od članova obezbeđenja vlasnika "Pink" televizije, sa kojim ima sina Andriju.

NJih dvoje su se venčali u "Interkontinentalu", a kako piše "Objektiv" kuma joj je bila Lepa Brena. Brak sa Zoranom nije dugo potrajao, s obzirom na to da se par razveo posle godinu dana.

Izvor blizak voditeljki je tada rekao da je to bila ljubav na prvi pogled.

“To je bila ljubav na prvi pogled. Sanja je tada važila za jednu od najatraktivnijih voditeljki, a on je bio veoma uporan jer mu se Sanja jako dopala. Posle nekoliko meseci zabavljanja, njih dvoje su rešili da se venčaju “, izneo je tada blizak voditeljki tada.

Pročitajte još: "Šta ćeš da budeš - pevaljka?!"Angelina nije imala podršku svoje PORODICE na početku karijere

Voditeljka je jednom prilikom objasnila kako njih dvoje odlično funkcionišu i da između njih nije bilo sujete, već da su se razišli u miru, a danas su u dobrim odnosima zbog sina Andrije.

“Družili smo se dve godine, a onda se i zaljubili, pa venčali, dobili dete, razveli, ali i dalje ostali u istoj firmi… Zoran i ja smo se posle godinu dana braka lepo, ljudski razišli. Možda će nekom to delovati i smešno, ali kod nas sve besprekorno funkcioniše, samo što nismo u zajednici. Andrija i on se viđaju, imaju normalan kontakt, mi moramo da funkcionišemo zbog deteta i želimo da ta komunikacija bude što bolja. Nije bilo ljubomornih scena, nije bilo sujete", rekla je voditeljka jednom prilikom.

Za drugi brak se odlučila kada je bila sigurna da je prepoznala pravu ljubav.

"Drugi put sam se odlučila za brak kada sam ponovo prepoznala ljubav u koju verujem", rekla je voditeljka za domaće medije.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas