Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Кужет открива како УСПЕВА да усклади каријеру и ПОРОДИЦУ: Њеним СИНОВИМА је само једна ствар чудна

Водитељка отворено причала о својим приоритетима

1666861967_Foto-Printscreen-instagram-sanja_kuzet-Ataimages.rs.jpg
Фото: Принтсцреен/Инстаграм - сања_кузет, Атаимагес.рс
Oglas

Водитељка Сања Кужет је неко ко води рачуна о свом изгледу. Она ј мајка два дечека, а без обзира на то што се два пута породила, она успева да одржи савршену фигуру и да изгледа веома атрактивно.

"То је саставни део мог живота, свако слободно време искористим на најпаметнији начин, за мене најпаметнији, а то је да се бавим физичким активностима", објаснила је Сања за Гранд Онилне.

Она успева да ускради каријеру и посао, али наглашава да иако даје све од себе да посао ради на врхунском нивоу, њој је породица је ипак на првом месту. Сања је поносна мама два сина, старијег Андрије, ког је добила у првом браку, и млађег Страхиње, из брака са садашњим супругом Немањом. 

"Успевам, ви добро знате када ми радимо, ми смо ту посвећени сто одсто, али опет када завршимо тај талас снимања имамо довољно слободног времена да се посветимо и неким другим стварима. Мени је наравно породица на првом месту", искрена је била водитељка за поменути медиј.

Прочитајте још: Едита Арадиновић раскинула ЧЕТВОРОГОДИШЊУ везу: Био јој је инспирација за многе ПЕСМЕ, али је љубави дошао крај

Што се тиче његог односа са синовима, каже да они нису фасцинирани када је виде на телевизији већ да на њу гледају као на своју маму, а она сматра да је то потпуно нормално.

"У принципу то су мушка деца, тако да они заиста не могу бити фасцинирани када се мама појави, они мене доживљавају као своју маму и то је мени најнормалније, они са тим живе и расту, једино им је необично када се вратим са снимања, па ме у кућном издању виде са шминком и фризуром, ето то умеју да прокоментаришу", закључила је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas