Oglas
· · Komentari: 0

Sanja Kužet otkriva kako USPEVA da uskladi karijeru i PORODICU: NJenim SINOVIMA je samo jedna stvar čudna

Voditeljka otvoreno pričala o svojim prioritetima

1666861967_Foto-Printscreen-instagram-sanja_kuzet-Ataimages.rs.jpg
Foto: Printscreen/Instagram - sanja_kuzet, Ataimages.rs
Oglas

Voditeljka Sanja Kužet je neko ko vodi računa o svom izgledu. Ona j majka dva dečeka, a bez obzira na to što se dva puta porodila, ona uspeva da održi savršenu figuru i da izgleda veoma atraktivno.

"To je sastavni deo mog života, svako slobodno vreme iskoristim na najpametniji način, za mene najpametniji, a to je da se bavim fizičkim aktivnostima", objasnila je Sanja za Grand Onilne.

Ona uspeva da uskradi karijeru i posao, ali naglašava da iako daje sve od sebe da posao radi na vrhunskom nivou, njoj je porodica je ipak na prvom mestu. Sanja je ponosna mama dva sina, starijeg Andrije, kog je dobila u prvom braku, i mlađeg Strahinje, iz braka sa sadašnjim suprugom Nemanjom. 

"Uspevam, vi dobro znate kada mi radimo, mi smo tu posvećeni sto odsto, ali opet kada završimo taj talas snimanja imamo dovoljno slobodnog vremena da se posvetimo i nekim drugim stvarima. Meni je naravno porodica na prvom mestu", iskrena je bila voditeljka za pomenuti medij.

Pročitajte još: Edita Aradinović raskinula ČETVOROGODIŠNJU vezu: Bio joj je inspiracija za mnoge PESME, ali je ljubavi došao kraj

Što se tiče njegog odnosa sa sinovima, kaže da oni nisu fascinirani kada je vide na televiziji već da na nju gledaju kao na svoju mamu, a ona smatra da je to potpuno normalno.

"U principu to su muška deca, tako da oni zaista ne mogu biti fascinirani kada se mama pojavi, oni mene doživljavaju kao svoju mamu i to je meni najnormalnije, oni sa tim žive i rastu, jedino im je neobično kada se vratim sa snimanja, pa me u kućnom izdanju vide sa šminkom i frizurom, eto to umeju da prokomentarišu", zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas