Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сања Маринковић након што је окончала БРАК ДУГ ДЕЦЕНИЈУ: "Стрпљиво чекам новог или старог принца"

Водитељка је искрена била када је реч о заљубљивању и партнерима

1661954212_sanjam.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Пинк
Oglas

Водитељка Сања Маринковић, одлучила је да стави тачку на брак са Александром Ухрином прошле године. Провели су целу деценију у браку, у ком су добили сина Страхињу.

О новој љубави и удварачима, открила је за магазин "Сторy":

- Никада нисам веровала да сам посебна и другачија зато што се бавим овим послом и заиста је потпуно свеједно да ли смо доктори наука, педикирке или познате водитељке јер је жеља за заљубљивањем и бурним емоцијама иста. На путовањима, у иностранству ми се мушкарци више удварају, прилазе, изговарају најлепше комплименте, могуће и зато што не знају чиме се бавим, већ само реагују на мој осмех, покрет или став. У Србији умеју да буду џентлмени, веома опрезни, али и духовити и опуштени. Ја се заљубљујем у енергију, начин како ме неко гледа, у мозак, мисли и реченице које изговара и наравно – додир. Верујем да је најбитније за једну жену када је принц пољуби да се не претвори у гуску, а то нема много везе са занимањем, већ са заљубљивањем - изјавила је водитељка.

Прочитајте још: Стижу лепе вести: Вереница Ђорђа Ђоковића ТРУДНА?

Признала је и да ли више слуша разум или срце:

- Не могу да кажем да су се моје мисли о љубави и емоцијама овог лета уклопиле у авантуре из љубавних романа, али било је страсних епизода које су ми импоновале. Нагађања таблоида била су погрешна када је реч о именима партнера, избору и сликама, али била су исправна да су ми очи сијале и осмех био лепши на неким европским дестинацијама због страсти и нежности. Под налетима заљубљености и љубавног заноса умеју да посрну и краљице и научнице, па што не би и једна водитељка. Никада нисам била од оних која тек тако јуриша на нечије срце, врло сам емотивна и ирационална, и што сам зрелија, одлуке доносим супротно свом разуму и слушам само своје срце, видећемо како ће то одредити мој живот даље. Стрпљиво чекам да нови или неки стари принц поново ушета у мој живот - признала је Сања.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas