Oglas
· · Komentari: 0

Sanja Marinković nakon što je okončala BRAK DUG DECENIJU: "Strpljivo čekam novog ili starog princa"

Voditeljka je iskrena bila kada je reč o zaljubljivanju i partnerima

1661954212_sanjam.jpg
Foto: Youtube printscreen/TV Pink
Oglas

Voditeljka Sanja Marinković, odlučila je da stavi tačku na brak sa Aleksandrom Uhrinom prošle godine. Proveli su celu deceniju u braku, u kom su dobili sina Strahinju.

O novoj ljubavi i udvaračima, otkrila je za magazin "Story":

- Nikada nisam verovala da sam posebna i drugačija zato što se bavim ovim poslom i zaista je potpuno svejedno da li smo doktori nauka, pedikirke ili poznate voditeljke jer je želja za zaljubljivanjem i burnim emocijama ista. Na putovanjima, u inostranstvu mi se muškarci više udvaraju, prilaze, izgovaraju najlepše komplimente, moguće i zato što ne znaju čime se bavim, već samo reaguju na moj osmeh, pokret ili stav. U Srbiji umeju da budu džentlmeni, veoma oprezni, ali i duhoviti i opušteni. Ja se zaljubljujem u energiju, način kako me neko gleda, u mozak, misli i rečenice koje izgovara i naravno – dodir. Verujem da je najbitnije za jednu ženu kada je princ poljubi da se ne pretvori u gusku, a to nema mnogo veze sa zanimanjem, već sa zaljubljivanjem - izjavila je voditeljka.

Pročitajte još: Stižu lepe vesti: Verenica Đorđa Đokovića TRUDNA?

Priznala je i da li više sluša razum ili srce:

- Ne mogu da kažem da su se moje misli o ljubavi i emocijama ovog leta uklopile u avanture iz ljubavnih romana, ali bilo je strasnih epizoda koje su mi imponovale. Nagađanja tabloida bila su pogrešna kada je reč o imenima partnera, izboru i slikama, ali bila su ispravna da su mi oči sijale i osmeh bio lepši na nekim evropskim destinacijama zbog strasti i nežnosti. Pod naletima zaljubljenosti i ljubavnog zanosa umeju da posrnu i kraljice i naučnice, pa što ne bi i jedna voditeljka. Nikada nisam bila od onih koja tek tako juriša na nečije srce, vrlo sam emotivna i iracionalna, i što sam zrelija, odluke donosim suprotno svom razumu i slušam samo svoje srce, videćemo kako će to odrediti moj život dalje. Strpljivo čekam da novi ili neki stari princ ponovo ušeta u moj život - priznala je Sanja.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas