Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сара Џесика Паркер је овом човеку рекла "да" пре 26 година: Боја венчанице је све изненадила - "Било ми је превише непријатно да се венчам у белом" (ФОТО)

Сара Џесика Паркер и њен супруг, Метј Бродерик, прославили су 26. годишњицу брака

1684683207_f4880b4c73defe3d110db1965b82f1bf6bb8f190.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

У суботу је глумица серије "Секс и град " поделила фотографију на Инстаграму која је садржала једноставну фотографију чепа од шампањца.

- Срећна 26. годишњица, мој мужу. Колико смо миља заједно прешетали. Волим те - написала је Сара.

Пар се први пут упознао у новембру 1991. када су њена браћа Пипин и Тоби Паркер суоснивали позоришну компанију Голи анђели у Њујорку, а Бродерик је ангажован да режира једну од представа, наводи Пеопле. Основан 1986. године, Голи анђели  постају место за младе глумце и драматурге у успону.

Отприлике пет и по година касније, пар је одлучио да се венча на Менхетну. У покушају да избегне привлачење пажње Сара је носила црну хаљину уместо беле венчанице и рекла да је то била прва ствар коју је видела када ју је купила.

Фото: профимедиа

- Било ми је превише непријатно да се венчам у белом, а и Метју и ја нисмо били вољни да људи обраћају толико пажње на нас - рекла је 2006.

Неколико година касније, звезда познате серије открила је да ће носити бело ако икада буде имала прилику да обнови своје завете. Током 26 година брака, пар је добио троје деце: сина Џејмса (20) и ћерке близнакиње Табиту и Мерион (13).

У прошлогодишњем интервјуу, Бродерик (61) је признао да је одмах знао да ће се оженити Паркер.

- Ох, први пут када сам је срео. Видео сам је како хода улицом и помислио: „То је то“ - рекао је Сарин супруг, преноси Дејли Мејл.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas