Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сара Џесика Паркер љута: "Знам како изгледам"

Глумица Сара Џесика Паркер (56), која ће чувену улогу Кери Бредшо поновити у наставку "Секс и града", одговорила је на критике о свом изгледу.

1636468876_profimedia-0642213377.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумица је, у интервјуу за "Вог", узвратила коментаторима који су исмевали повратак ликова у предстојећој серији "Анд Јуст Лике Тхат" на ХБО Макс, само због тога што су старији.

"Толико је мизогиних коментара у вези са нашим изгледом, што се никада не би догодило да је у питању мушкарац", рекла је Сара Џесика Паркер и додала: "Седа коса. Да ли она има седу косу?"

Проћитајте још: Милош Биковић о ИСКУСТВУ СА ДЕВОЈКАМА у Русији: "Тамо оне стартују момке и има доста силиконских лутки", а добио је и УПОЗОРЕЊЕ! (ФОТО)

"Седим са Ендијем Коеном, а он има пуну главу седе косе и одличан је. Зашто је то у реду?", упитала је глумица и додала:

"Не знам шта да вам кажем, људи! Посебно на друштвеним мрежама. Свако има нешто да каже. Има превише бора, нема довољно бора".

Истакла је да делује као да људи не желе да познати буду у миру са тим како изгледају – било да сами бирају да старе природно и да не буду савршени, или уколико раде нешто због чега се осећају боље.

"Знам како изгледам. Немам избора. Шта да радим по том питању? Да престанем да старим? Да нестанем?"

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas