Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
искрена

САРА ЏЕСИКА ПАРКЕР одговорила на питања о повратку Саманте у "Секс и град"

Након што су се појавили наводи да ће се Ким Катрал вратити у популарну серију Сара Џесика Паркер је дала јасан одговор.

1643997483_250542af72800ed21f5e82b0a6f700a429e9fb99.jpg
Фото: Депосит
Oglas

Сара Џесика Паркер и Ким Катрал нису у најбољим односима и то чак и нефанови "Секса и града" знају, али када је најављен наставак култне серије многи су се ипак понадали да ће се зарад успешности сезоне "И тек тако..." Саманта Џонс поново прошетати руку под руку са Кери, Мирандом и Шарлот

Но, то се није десило и хтели - не хтели, љубитељи популарне серије морали су да се задовоље Самантом која се преселила у Лондон, али која је често помињана и чији дух некако и даље обитава у кадровима средовечног "Секса и града".

Прочитајте још: Лејди Гага објавила фотографију на којој је у потпуно КУЋНОМ ИЗДАЊУ: Ово се не виђа често (ФОТО)

О томе да Ким Катрал неће одустати од свог одустајања од улоге Саманте, о наводним баснословним цифрама које су јој нуђење, па и одбијању молидби и молитви њених фанова нашироко се писало пред премијеру, али се никако није чула друга страна, тј Сара Џесика Паркер, главна звезда и продуценткиња.

Коначно, Сара је у новом интервјуу за Вариетy открила да не жели да се Ким Катрал врати у серију.

Паркер је у интервјуу испричла да можда и не би било фер да се Ким врати снимању, а замерила јој је то што је у прошлости износила превише детаља.

- Не мислим да би било океј да се Ким врати да снима серију зато што је у прошлости поделила превише тога с јавности - рекла је Сара па додала да Катрал заправо никада није ни била позвана на снимање наставка.

Прочитајте још: Модел стар 26 година, и кошта око 20 хиљада евра: О Ријаниној ЈАКНИ у којој је показала труднички стомак прича цео СВЕТ (ФОТО)

- Након што нисмо снимили филм и након што студио није могао да испуни оно што је она желела, морали смо изнова да слушамо шта је њој било важно. То се, нажалост, није поклапало с оним што је нама било важно или потребно - испричала је Сара па истакла да постоји врло јасна линија између Саманте Џонс и Ким Катрал.

Како каже глумица, лик Саманте није отишао, већ је ту и њен лик је испуњен поштовањем и елеганцијом, а то је, како каже, адекватан одговор за гледаоце који су је обожавали.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas