· · Коментари: 0

Сара Џесика Паркер ПРЕКИНУЛА КОНТАКТ са Крисом Нотом од када је оптужен за НАПАД на две жене

Скоро пет месеци након што је Сара Џесика Паркер дала изјаву у знак подршке женама које су оптужиле звезду Криса Нота за сексуални напад, звезда открива у каквом су они односу

1652878545_sara.jpg
Фото: Јутјуб Принтскрин/Ентертаинмент

Скоро пет месеци након што су две жене оптужиле глумца за сексуални напад у изјавама које је објавио Холивуд Репортер, Паркерова се несигурно осврнула на оптужбе.

Прочитајте још: СРБИЈА ДОБИЛА ПРИНЦЕЗУ! Породила се Љубица Карађорђевић, а име девојчице има ПРЕЛЕПО ЗНАЧЕЊЕ

„Чак ни не знам да ли сам спремна да причам о томе“, рекла је глумица—која осим што глуми у серији, такође је и извршни продуцент— „Али ја не, немојте мислити… Нисам реаговала као продуцент“, наставила је, додајући: „Требало је да радим на овоме јер сам само… то је само…“ - збуњено је причала глумица за ТХР. 

На питање да ли је разговарала са својим бившим супружником на екрану, одговорила је: "Не."

Још у децембру, "Холливоод Репортер" објавио је извештаје две жене које оптужују глумца за сексуални напад. Две жене, које су обе користиле псеудониме како би заштитиле своју приватност. Обе жене дале су одвојене изјаве и не познају се лично. 

Многи холивудски мушкарци оптужени за сексуално недолично понашање
Само неколико дана након што су оптужбе објављене, Паркер је, заједно са колегиницама Кристин Дејвис и Синтијом Никсон, дао изјаве на својим друштвеним мрежама. „Дубоко смо тужни што чујемо оптужбе против Криса Нота“, наводи се у саопштењу. „Подржавамо жене које су се јавиле и поделиле своја болна искуства. Знамо да је то веома тешка ствар и подржавамо их због тога.“ Глумица Зое Листер-Џонс је такође оптужила Нота да је "конзистентно сексуално неприкладан са колегиницом" и навела да је био "пијан на сету" када су гостовали у емисији "Закон и ред". 

Као одговор на њене тврдње, извор близак Ноту изјавио је: „Ово изгледа као очигледан покушај да се неки убаце у целу ову причу и први план, а навод да је Крис био пијан на снимању „ Закон и ред “ је исто тако нетачно“.
 Након оптужби, глумац је у међувремену избачен из "А3 Артистс агенције". Крајем децембра, ЦБС је такође потврдио да Нот, који је имао улогу у емисији Еквилајзер „више неће снимати додатне епизоде ​​које су у току".

Нот је опет негирао оптужбе: „Оптужбе на мој рачун од стране појединаца које сам познавао годинама, чак и деценијама, категорички су лажне“, рекао је он. „Ове приче су могле бити од пре 30 година или пре 30 дана — не увек значи не — то је линија коју нисам прешао. Сусрети су били споразумни. Тешко је не довести у питање време када су ове приче изашле. Не знам са сигурношћу зашто се сада појављују, али знам ово: нисам напао ове жене."

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.