Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сарадница Џенифер Лопез открива шта се крије иза РАСКОША и сјаја: "Када дође време за наступ, видите ПОТПУНУ трансформацију"

Сарадница Џенифер Лопез проговорила о сарадњи са планетарно познатом дивом

1700293934_1696236274_Foto-Profimedia-Dzenifer-Lopez.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Она никад не престаје да импресионира својом издржљивошћу на сцени – и сада жена иза Џенифер Лопез (54) открива како певачица остаје на врхунцу своје снаге. Ким Бурс (55), музичка директорка која је радила с Бијонсе, Квин Латифах, Кијаром и Тамаром Брекстон, сарађује и с Џенифер већ 13 година, те је учествовала на њеним турнејама, укључујући "Алл И Хаве и Ит‘с Мy Партy".

У разговору ексклузивно за ДаилyМаил, Ким је похвалила Џенифер јер увек ради „јако, јако напорно“, а такође је открила да не мисли да ће славна певачица ускоро у пензију.

Објаснила је зашто мисли да Џенифер изгледа тако невероватно у средњим педесетим годинама.

„То је цео спектар. То је лични велнес, физички, брине се за све то. Она се брине да покрије све и вредно ради, стварно, стварно ради.“

На питање мисли ли да ће се певачица икада повући, Ким је признала да не би желела да „стави печат“ на то, али је рекла да не види да ће се то догодити у блиској будућности.

„Апсолутно не. Она се не повлачи“, рекла је.

Певачица је напорно вежбала како би обезбедила да њен наступ у фебруару 2020. на Супер Боулу буде ништа мање од савршенства. О припреми за овај спектакл је било речи и у документарцу о Џенифер Лопез, а Ким је открила да је морала да се угура на састанке у раним сатима како би се уклопила у ужурбани распоред Џеј Ло.

„Супер Боул, присећам се колико смо напорно радили за нешто што је трајало око, највише, можда шест минута. И радили смо тако, тако вредно, од А до Ш, пазили смо да све уклопимо и она је била с нама сваки дан на пробама“, прича Ким.

Музичка директорка открила је да је видела славне особе као Џеј Ло у „рањивом“ издању, али пре изласка на сцену догоди се „трансформација“.

„Кад дође време за наступ, обуче се одећа, обују се ципеле, нашминкају се и уреди се фризура, видите потпуну трансформацију. А ја тад могу само да погледам и кажем ‘ово је звезда‘ јер та трансформација… Почнете потпуно да разумете зашто та особа то ради и зашто има тај посао“, објашњава Ким.

„То им доноси поштовање диве. И код речи ‘дива‘, волим колико је позитивна. Захтева поштовање, а нема ништа негативно. Окупља чињеницу да вас треба поштовати, ваше мишљење треба да цени, а ваш рад треба да разуме.“

„Мислим да је то сјајна титула јер жене увек морају, чини ми се, да раде мало више и гурају мало јаче и напредују још толико више, и тако су апсолутно заслужиле право на ту титулу. Гледам на то као на позитивну титулу. И да, радила сам за неке диве и све су биле сјајне“, каже Ким.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas