Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
БРАК ЗА ПРИМЕР

"ШАРЕНИ" је миљеник многих дама: Ево КАКО ИЗГЛЕДА његова жена, ЧУВЕНА КОШАРКАШИЦА са којом има две ћерке (ФОТО)

Слободан Шаренац је један од најпознатијих домаћих водитеља и спортских коментатора, а већ више од две деценије је у складном браку са чувеном кошаркашицом Анђелијом Арбутином са којом има две ћерке

1650724448_______________________________________________________________________________-46000000990966609656968.jpg
Фото: Принтскрин/Јутјуб/РТС
Oglas

Водитељ не воли да открива детаље из приватног живота, а заједничке фотографије ове складне породице нећете видети на друштвеним мрежама. Једина прилика када је популарни "Шарени", како га често зову, причао о супрузи, била је у емисији "ТВ лица као сав нормалан свет" када је открио детаље почетка њихове љубави.

Прочитајте још: ЈАЈА ФАРБАМ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК, СА СИНОВИМА: Сања Кужет за "Магазин" - како изгледа Ускрс у мом дому

"Први пут смо се срели 1992. године, када је гостовала у емисији “Шести круг”, на Трећем каналу, која је била посвећена ОИ у Барселони, на којима наша земља није учествовала због санкција. Касније је Анђа играла у Италији, и дуго се нисмо видели. Иначе, намеравала је да ме упозна са другарицом, али је судбина очигледно имала другачије планове. У животу сам имао среће у многим стварима, па и када је реч о љубави. Био сам у право време на правом месту, и срео своју сродну душу" рекао је тада.

Објашњавајући због чега своју породицу не експонира у јавности, Слободан Шаренац истиче:

"Кад год бих у новинама видео парове који се заклињу на вечну љубав и причају хвалоспеве о свом браку или вези, помислио бих “неће ово на добро изаћи”. Разумем потребу људи да сазнају нешто више о познатим личностима и немам ништа против интервјуа, али да то буде с поводом, а пре свега с мером. Свашта се причало и прићаће се, али то не можеш забранити. Поједини воле да се баве туђим животима, више него својим. Међутим, кад код куће имаш здраву породицу и кад радиш посао који волиш, ништа није проблем. Деси се и мени да се вратим уморан или нерзвозан, али чим видим ћерке на вратима како скакућу и питају: 'Где си тата?' или ми седну у крило и загрле ме, сва тензија нестаје у року од десет секунди", испричао је слободан у емисији.

А ево како изгледа његова супруга, за коју истиче да му је главни ослонац у животу.

Фото: Принтскрин/РТС - Тако стоје ствари

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas