Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ИНТЕРВЈУ

Саша Ковачевић у новогодишњем интервјуу за Магазин новости: О каријери, девојци Зорани и жељама

Један је од најпопуларнијих певача на нашим просторима, важи за најпожељнијег нежењу, а своје планове за наредну годину открио је у искреном интервјуу

1609176906_sasa-kovacevic.jpg
Фото: Атаимагес
Oglas
Саша Ковачевић, већ дуги низ година, један је од најпопуларнијих певача на нашој домаћој јавној сцени.
 
Иако је ова година свима била веома тешка, Саша је снимио четири нове песме, које се сврставају у најслушаније, а иако није имао наступе, успео је да оставри сарадњу са грчким певачем са којим ће у наредној години снимити дует.
 
У искреном интервјуу за „Новости“, Саша нам је отркио све о плановима за наредну годину, али и поједине детаље из приватног живота о којима не воли толико да прича у медијима.
 
 
1. Пре неколико месеци избацио си четири нове песме, какве су реакције публике и да ли си очекивао овакав успех?
 
- Захваљујући друштвеним мрежама и Јутјубу, може се видети да су песме наишле на сјајан одзив публике. Ја сам задовољан. Како сам очекивао, то се и остварило. С обзиром да сам имао један наступ од почетка пандемије, који је био у Београду, видим да је публика сјајно прихватила нове песме.
-
2. Три нумере си препевао на шпански језик, с обзиром да ово није први пут, одакле та љубав према шпанском језику и да ли планираш да издаш неку песму или можда албум и за њихово тржиште?
 
- Шпански је други језик у свету који се говори, а ја га лично јако волим. Желео сам некако да направим нешто другачије и оставим свој печат. Не планирам да снимим албум за латино и шпанско тржиште, али ћу синглове сигурно издати у неком наредном периоду. Мало нас је корона успорила у свему, али се надам да ће у наредном периоду, све бити боље и повољније за музику.
 
3. Недавно си се укључио у једну Грчку телевизију, да ли можемо да ускоро очекујемо дует са Аргиосом Констатиносом?
 
- Припремамо дует. Нажалост због ситуације протеклих месеци нисмо били у могућности да га реализујемо, али се искрено надам да ћемо то успети у наредној години. Такође припремам и неколико нових песама које ћу представити публици.
 
4. Како је снимати и радити са редитељима који нису наши? 
 
- Све зависи са ким радите. Било је и позитивних и негативних утисака, али на крају, увек гледам да из свега извучем позитивно и заборавим те неке ситне негативне ствари које су се можда догађале у тим тренуцима. 
 
5. Колико се емотивно везујеш за своје песме и која од твојих нумера описује тебе?
 
- Свака песма је на свој начин аутобиографска. У свакој има део мене. Углавном пре него што направимо песму, мој брат Раде, текстописац Милош Рогановић и ја седнемо и попричамо о наредној композицији. Тако да могу да кажем, да у свакој мојој нумери има дела из мог живота.
 
6. Дуги низ година важиш за најпожељнијег нежењу на домаћој естради, да ли можемо да очекујемо да ће се ускоро тај статус променити?
 
- Хвала на том комплименту и ево одмах могу да препустим титулу неком (смех). Небројано пута до сада сам причао на ту тему и једино што могу да кажем је да кад буде, биће.
 
7. Твоја веза са Зораном, важи за  једно од најскладнијих, с обзиром да она није девојка која воли да се медијски експонира, како подноси твоју популарност и удварање разноразних девојака?
 
- Протеклих девет месеци идеално. Потпуно разуме мој позив и не би функционисали овако савршено да је другачије. Уклапа се у свему са мном, а ја сам успео да избалансирам на прави начин. 
 
 
8. Често видимо фотографије и снимке на друштвеним мрежама, које објављујеш са Зоранином ћеркицом Искром, колико те је она на неки начин променила.
-
- Сматрам да сам то имао у себи још од неке 20. године да се остварим у улози оца. Све сам прихватио нормално и лепо, тако да нисам осетио никакве промене. Она је предивно дете, не знам да будем строг према њој и дефинитивно не знам да јој кажем „НЕ“.
 
9. Важиш за великог позитивца, који тренутак у овој години је за тебе био најсрећнији, а који најтужнији?
 
- Тужне тренутке не памтим. Памтим само лепе и позитивне тренутке у животу.Не волим негативне људе око себе, склањам се од њих. Од малена сам био ведар. Трудим се да селектујем све на прави начин, а пријатељства негујем већ дуги низ година и чувам их само за себе.
 
10. Како ћеш прославити Нову годину?
 
- Прославићу је код куће са породицом. Недостаје ми публика и дружење са њом, али што се тиче саме прославе, то ми није битно. Важно ми је да будем окружен људима које волим, а то су моји најближи.
-
11. Који је најлепши поклон за Нову Годину који си добио до сада?
 
- Када сам добио клавир, а касније клавијатуре. Дуго сам сањао о  томе, то је било нешто о чему сам маштао.
-
12. Која је твоја новогодишња жеља?
 
- Првенствено здравље, љубав и мноштво хитова, то је оно што увек пожелим себи.
-
13. Која би била порука за наше читаоце?
 
- Чувајте се, чувајте своје најмилије.  Да останете читани као и до сада и да још дуги низ година имамо овако лепу сарадњу.
 
                                  Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas