Oglas
· · Komentari: 0
INTERVJU

Saša Kovačević u novogodišnjem intervjuu za Magazin novosti: O karijeri, devojci Zorani i željama

Jedan je od najpopularnijih pevača na našim prostorima, važi za najpoželjnijeg neženju, a svoje planove za narednu godinu otkrio je u iskrenom intervjuu

1609176906_sasa-kovacevic.jpg
Foto: Ataimages
Oglas
Saša Kovačević, već dugi niz godina, jedan je od najpopularnijih pevača na našoj domaćoj javnoj sceni.
 
Iako je ova godina svima bila veoma teška, Saša je snimio četiri nove pesme, koje se svrstavaju u najslušanije, a iako nije imao nastupe, uspeo je da ostavri saradnju sa grčkim pevačem sa kojim će u narednoj godini snimiti duet.
 
U iskrenom intervjuu za „Novosti“, Saša nam je otrkio sve o planovima za narednu godinu, ali i pojedine detalje iz privatnog života o kojima ne voli toliko da priča u medijima.
 
 
1. Pre nekoliko meseci izbacio si četiri nove pesme, kakve su reakcije publike i da li si očekivao ovakav uspeh?
 
- Zahvaljujući društvenim mrežama i Jutjubu, može se videti da su pesme naišle na sjajan odziv publike. Ja sam zadovoljan. Kako sam očekivao, to se i ostvarilo. S obzirom da sam imao jedan nastup od početka pandemije, koji je bio u Beogradu, vidim da je publika sjajno prihvatila nove pesme.
-
2. Tri numere si prepevao na španski jezik, s obzirom da ovo nije prvi put, odakle ta ljubav prema španskom jeziku i da li planiraš da izdaš neku pesmu ili možda album i za njihovo tržište?
 
- Španski je drugi jezik u svetu koji se govori, a ja ga lično jako volim. Želeo sam nekako da napravim nešto drugačije i ostavim svoj pečat. Ne planiram da snimim album za latino i špansko tržište, ali ću singlove sigurno izdati u nekom narednom periodu. Malo nas je korona usporila u svemu, ali se nadam da će u narednom periodu, sve biti bolje i povoljnije za muziku.
 
3. Nedavno si se uključio u jednu Grčku televiziju, da li možemo da uskoro očekujemo duet sa Argiosom Konstatinosom?
 
- Pripremamo duet. Nažalost zbog situacije proteklih meseci nismo bili u mogućnosti da ga realizujemo, ali se iskreno nadam da ćemo to uspeti u narednoj godini. Takođe pripremam i nekoliko novih pesama koje ću predstaviti publici.
 
4. Kako je snimati i raditi sa rediteljima koji nisu naši? 
 
- Sve zavisi sa kim radite. Bilo je i pozitivnih i negativnih utisaka, ali na kraju, uvek gledam da iz svega izvučem pozitivno i zaboravim te neke sitne negativne stvari koje su se možda događale u tim trenucima. 
 
5. Koliko se emotivno vezuješ za svoje pesme i koja od tvojih numera opisuje tebe?
 
- Svaka pesma je na svoj način autobiografska. U svakoj ima deo mene. Uglavnom pre nego što napravimo pesmu, moj brat Rade, tekstopisac Miloš Roganović i ja sednemo i popričamo o narednoj kompoziciji. Tako da mogu da kažem, da u svakoj mojoj numeri ima dela iz mog života.
 
6. Dugi niz godina važiš za najpoželjnijeg neženju na domaćoj estradi, da li možemo da očekujemo da će se uskoro taj status promeniti?
 
- Hvala na tom komplimentu i evo odmah mogu da prepustim titulu nekom (smeh). Nebrojano puta do sada sam pričao na tu temu i jedino što mogu da kažem je da kad bude, biće.
 
7. Tvoja veza sa Zoranom, važi za  jedno od najskladnijih, s obzirom da ona nije devojka koja voli da se medijski eksponira, kako podnosi tvoju popularnost i udvaranje raznoraznih devojaka?
 
- Proteklih devet meseci idealno. Potpuno razume moj poziv i ne bi funkcionisali ovako savršeno da je drugačije. Uklapa se u svemu sa mnom, a ja sam uspeo da izbalansiram na pravi način. 
 
 
8. Često vidimo fotografije i snimke na društvenim mrežama, koje objavljuješ sa Zoraninom ćerkicom Iskrom, koliko te je ona na neki način promenila.
-
- Smatram da sam to imao u sebi još od neke 20. godine da se ostvarim u ulozi oca. Sve sam prihvatio normalno i lepo, tako da nisam osetio nikakve promene. Ona je predivno dete, ne znam da budem strog prema njoj i definitivno ne znam da joj kažem „NE“.
 
9. Važiš za velikog pozitivca, koji trenutak u ovoj godini je za tebe bio najsrećniji, a koji najtužniji?
 
- Tužne trenutke ne pamtim. Pamtim samo lepe i pozitivne trenutke u životu.Ne volim negativne ljude oko sebe, sklanjam se od njih. Od malena sam bio vedar. Trudim se da selektujem sve na pravi način, a prijateljstva negujem već dugi niz godina i čuvam ih samo za sebe.
 
10. Kako ćeš proslaviti Novu godinu?
 
- Proslaviću je kod kuće sa porodicom. Nedostaje mi publika i druženje sa njom, ali što se tiče same proslave, to mi nije bitno. Važno mi je da budem okružen ljudima koje volim, a to su moji najbliži.
-
11. Koji je najlepši poklon za Novu Godinu koji si dobio do sada?
 
- Kada sam dobio klavir, a kasnije klavijature. Dugo sam sanjao o  tome, to je bilo nešto o čemu sam maštao.
-
12. Koja je tvoja novogodišnja želja?
 
- Prvenstveno zdravlje, ljubav i mnoštvo hitova, to je ono što uvek poželim sebi.
-
13. Koja bi bila poruka za naše čitaoce?
 
- Čuvajte se, čuvajte svoje najmilije.  Da ostanete čitani kao i do sada i da još dugi niz godina imamo ovako lepu saradnju.
 
                                  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas