Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Саша Матић исрено о ПОРОДИЦИ и родитељству: "Наш посао је просто такав да се ретко буде код куће"

Саша Матић отворио душу

1677330512_pedja_jovanovic_07112022_0041.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Саша Матић је поносни отац две ћерке и истиче да не би волео да оне крену његовим стопама иако су показале музички таленат.

- Свако своју децу одгаја онако како он мисли и верује да треба. Ја сам заиста поносан како смо моја супруга и ја одгојили наше девојке, јер данас кад их погледам осећам такву срећу. Израсле су у вредне особе. Талентоване су и музикалне, али не бих волео да се одлуче за овај пут. Много је тежак и незгодан. Али свакако ће свака од њих изабрати свој пут - рекао је Саша за "Курир".

Саша се дотакао и свог односа са братом Дејаном, с обзиром на наводе у медијима да су њих двојица у сукобу.

- Истина је да смо ми рођена браћа која су одрасла заједно, многе ствари прошли заједно и волимо се више од свега. Дејан ће заувек бити посебан у мом животу.

Дејан и Саша се труде да проводе што више времена са породицом, иако је то понекад јако тешко због природе посла који изискује честа путовања и одсуство из земље.

- Наш посао је просто такав да се много путује и ретко буде код куће. Али, онда кад сам код куће, заиста се трудим да будем максимално посвећен својој породици. Ти тренуци су за мене драгоцени и најважнији. Истина, понекад пожелим да је тих тренутака више, али срећан сам што имам такву породицу да онда кад се сретнемо и седнемо једни са другима знамо да осетимо и освестимо тај тренутак. Напунимо просто срце за све дане које смо провели одвојено и за све оне дане што нам тек долазе - закључује певач за "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas