Oglas
· · Komentari: 0

Saša Matić isreno o PORODICI i roditeljstvu: "Naš posao je prosto takav da se retko bude kod kuće"

Saša Matić otvorio dušu

1677330512_pedja_jovanovic_07112022_0041.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Saša Matić je ponosni otac dve ćerke i ističe da ne bi voleo da one krenu njegovim stopama iako su pokazale muzički talenat.

- Svako svoju decu odgaja onako kako on misli i veruje da treba. Ja sam zaista ponosan kako smo moja supruga i ja odgojili naše devojke, jer danas kad ih pogledam osećam takvu sreću. Izrasle su u vredne osobe. Talentovane su i muzikalne, ali ne bih voleo da se odluče za ovaj put. Mnogo je težak i nezgodan. Ali svakako će svaka od njih izabrati svoj put - rekao je Saša za "Kurir".

Saša se dotakao i svog odnosa sa bratom Dejanom, s obzirom na navode u medijima da su njih dvojica u sukobu.

- Istina je da smo mi rođena braća koja su odrasla zajedno, mnoge stvari prošli zajedno i volimo se više od svega. Dejan će zauvek biti poseban u mom životu.

Dejan i Saša se trude da provode što više vremena sa porodicom, iako je to ponekad jako teško zbog prirode posla koji iziskuje česta putovanja i odsustvo iz zemlje.

- Naš posao je prosto takav da se mnogo putuje i retko bude kod kuće. Ali, onda kad sam kod kuće, zaista se trudim da budem maksimalno posvećen svojoj porodici. Ti trenuci su za mene dragoceni i najvažniji. Istina, ponekad poželim da je tih trenutaka više, ali srećan sam što imam takvu porodicu da onda kad se sretnemo i sednemo jedni sa drugima znamo da osetimo i osvestimo taj trenutak. Napunimo prosto srce za sve dane koje smo proveli odvojeno i za sve one dane što nam tek dolaze - zaključuje pevač za "Kurir".

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas