Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Саша Поповић је због ЈЕДНЕ ставри изгубио читаво боогатство преко ноћи

Директор Гранд продукције и први човек естрадног бизниса Саша Поповић најбоље зна како је бити на врху популарности, али и остати без свега за један дан

1634625653_sasa.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/ТВ Гранд
Oglas

Иако му данас сви завиде на фантастичној каријери и дивној породици, у једном тренутку нашао се на дну. Тада су му руку спаса наводно пружили Лепа Брена и њен муж Боба Живојиновић, са којима га веже вечно пријатељство. Крах у Поповићевом животу се десио деведесетих, када се распала група Слатки грех.

Прочитајте још: Појавио се стори на Инстаграму Марине Туцаковић који је ШОКИРАО СВЕ! (ФОТО)

 - Он је имао толико уштеђевине да комотно није морао да ради неколико година, а када је спао на последњих 170.000 марака, помислио је како би било добро да мало заради, па је, као и многи људи у то време, новац уложио у банку Дафине Милановић. Сад то изгледа неразумно, али повукла га је висока камата. На свој улог, он је месечно добијао 20.000 марака камате. Узме Саша камату на крају месеца и оде код Брене и менаџера Раке Ђокића, маше им парама испред носа и хвали се како је зарадио своју плату. Мислио је да се одлично досетио иако га је Брена лепо упозоравала да буде опрезан.

- Када је из неких својих извора сазнала да ће Дафина пропасти, Брена је истог момента назвала Сашу и рекла му да под хитно подигне паре. Он је заиста из иностранства одмах дошао у Београд и некако успео да уђе у филијалу преко реда иако је напољу чекало на стотине људи. Као да се ништа не дешава, уредно су му исплатили сав новац. Нешто више од 400.000 евра, толико је имао на рачуну. Али на његову несрећу, неко дојави Дафини да је Саша дошао по паре и она као случајно налети на њега ту у банци и позове га на кафу. Он оде у њену канцеларију и у разговору она га некако обрлати да продужи уговор - објаснио је својевремено извор Света и додао:

Прочитајте још: ПЕТАР БОЖОВИЋ НИКАД ИСКРЕНИЈИ: Развео сам се, јер нисам могао да поднесем побачаје, хтео сам породицу и децу

 

- Убеђивала га је да не буде луд јер ће за неколико месеци имати чак 700.000 евра. И он потпише. И деси се катастрофа. За седам дана банка пропадне и Сале све изгуби. Брена није могла да верује колико је наиван испао. Много се потресла, чак му је рекла да је коњ. То је био страшан животни ударац. У једном дану остао је без ичега. Без крова над главом, без уштеђевине, а не ради нигде… После оноликог богатства морао је да живи као подстанар у 17 квадрата, без кола, иако је неколико година раније имао четири аутомобила.

- У џепу није имао ниједну марку. И да све буде још страшније, једног дана провале му у гарсоњеру и однесу гомилу гардеробе. Буквално све! Остало му је само оно што је тог дана имао на себи и пиџама на кревету. Да ли можете да верујете?! Како му је било тих година, само он зна. Али и у том страшном периоду остао је јак и ментално здрав. Смогао је снаге да себи напише песме и крене из почетка. И успео је. Е, зато му се дивим“, каже његов рођак из Новог Сада, и додаје: „И немојте да се чудите што Саша никада и ни за какве паре или успех неће изневерити Брену, нити она њега. Они нису само кумови и сарадници, они су истински пријатељи. Тада када је пао на дно, она и Боба су му притекли у помоћ. Дали су му и паре да купи кућу на Бежанијској коси у којој и сада живи. Јесте он све то вратио касније, али тај гест Саша им никада неће заборавити. Истина, и он је на почетку њој пружио шансу да постане ово што је сада, тако да су једно другом баш много учинили - завршава извор.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas