Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Саша Поповић открио када ће отићи у ПЕНЗИЈУ: "Не радити ништа је најгора ствар"

Саша Поповић одлучио акда ће се повући са јавне сцене

1676980902_Foto-ataimages.rs-Sasa-Popovic.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Саша Поповић иза себе има блиставу каријеру и бројне пословне подухвате који су га прославили. Он је гостовао у емисији "Пулс Србије" где је открио када ће отићи у пензију.

- Бити пензионер и ништа не радити је данас најгора ствар. Човек тада брзо остари и пропадне. Ја волим ово да радим и осећам се као пре 23 године када сам направио Гранд или као пре 33 године када смо направили 90. године или као 82. године када смо снимили "Чачак, Чачак" - рекао је Поповић.

Што се њега тиче, он је рекао да може да оде сада и да се не врати више.

- Могу да одем сада и да се не враћам. У пензији сам, могу да одмарам. Али ја волим Гранд, ја сам га направио. Толико сам изнео певача и одржао каријера. Није Саша Поповић само направио нове Звезде Гранда. Ја нисам направио каријеру Шабану Шаулићу, Снежани Ђуришић или Ани Бекути. Али смо ту били да им одржимо каријеру и популарност. Мада сви знамо кога су све Звезде Гранда изнедриле - рекао је Поповић и наставио:

- Нема више Тозовца, Маринка Роквића, Шабана, Џеја, Синана, Боре Дрљаче, Мериме, итд. Ко би њих наследио да нема Звезде Гранда, а сви знамо ко је Тања Савић, Милан Станковић, Александра Пријовић, Милица Тодоровић, Андреана Чекић, Александра Младеновић. Све је то изашло из ових Звезда Гранда.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas