· · Коментари: 0

Саши Матићу ћерка тражила да отпева ову песму на концерту: "Тата, па то сада сви слушају"

Саша Матић синоћ је направио концерт за памћење

1678368551_222.jpg
Фото: Н.Скендерија

У знак захвалности за сјајне реакције публике на нови албум "Два живота", којим је обележио две деценије успешне кариејере, фолк певач Саша Матић организовао је солистички концерт 8. марта у Арени, а за вечерас је заказао "репризу".

Сале се на бини појавио у црном елегантом оделу, и првим тактовима подигао публику на ноге. Арена је била пуна.

Певач је одлучио да солистички концерт започне песмом "Прејако", након чега су уследили хитови попут "Нађи нову љубав" и "Идемо анђеле".

Пре наступа, Матић је кроз смех испричао како је од ћерке добио "наређење" шта мора да отпева. Тара је бодрила тату у друштву мајке, Александре Матић.

- Ово су вечери пуне изненађења са циљем да сви кући оду задовољни. Важно је да и гости и ја имамо добру енергију. Мало причам о породици, али млађа ћерка ми је тражила да певам "Мешај мала". Каже ми: "Тата, па то сада сви слушају" - описао је певач.

Foto: N. Skenderija

За њега трема не постоји ни када су овако велики концерти у питању. 

- Трема више не постоји, можда је некада и постојала, али сада не. Можда нека доза те позитивне "треме" само. Јако је тешко изабрати песме које ћу да певам. Плејлисту сам одобрио пре десетак дана, а селекцију песама вршим тако што на крају морам да пресечем. Иначе, списак песама мењам по пет пута, само позовем сараднике, а они кажу: "Сале, да ли је опет промена?". Дешавало се да током концерта променим редослед, кажем људима на бини да се држимо једног списка и негде на пола ја се само окренем и кажем иде нешто друго.

Сале је истакао и да воли да иде на свирке колега.

- Волим да идем на концерте, то су моји драги пријатељи, али ми је жао што нисам био на последњем концерту Оливера Драгојевића. То ми је била велика жеља, био је у Скопљу, али то вече сам свирао. Последњи концерт којим сам био баш фасциниран је концерт "Парног ваљка" - истакао је певач.

БОНСУ ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.