Oglas
· · Komentari: 0

Saši Matiću ćerka tražila da otpeva ovu pesmu na koncertu: "Tata, pa to sada svi slušaju"

Saša Matić sinoć je napravio koncert za pamćenje

1678368551_222.jpg
Foto: N.Skenderija
Oglas

U znak zahvalnosti za sjajne reakcije publike na novi album "Dva života", kojim je obeležio dve decenije uspešne kariejere, folk pevač Saša Matić organizovao je solistički koncert 8. marta u Areni, a za večeras je zakazao "reprizu".

Sale se na bini pojavio u crnom elegantom odelu, i prvim taktovima podigao publiku na noge. Arena je bila puna.

Pevač je odlučio da solistički koncert započne pesmom "Prejako", nakon čega su usledili hitovi poput "Nađi novu ljubav" i "Idemo anđele".

Pre nastupa, Matić je kroz smeh ispričao kako je od ćerke dobio "naređenje" šta mora da otpeva. Tara je bodrila tatu u društvu majke, Aleksandre Matić.

- Ovo su večeri pune iznenađenja sa ciljem da svi kući odu zadovoljni. Važno je da i gosti i ja imamo dobru energiju. Malo pričam o porodici, ali mlađa ćerka mi je tražila da pevam "Mešaj mala". Kaže mi: "Tata, pa to sada svi slušaju" - opisao je pevač.

Foto: N. Skenderija

Za njega trema ne postoji ni kada su ovako veliki koncerti u pitanju. 

- Trema više ne postoji, možda je nekada i postojala, ali sada ne. Možda neka doza te pozitivne "treme" samo. Jako je teško izabrati pesme koje ću da pevam. Plejlistu sam odobrio pre desetak dana, a selekciju pesama vršim tako što na kraju moram da presečem. Inače, spisak pesama menjam po pet puta, samo pozovem saradnike, a oni kažu: "Sale, da li je opet promena?". Dešavalo se da tokom koncerta promenim redosled, kažem ljudima na bini da se držimo jednog spiska i negde na pola ja se samo okrenem i kažem ide nešto drugo.

Sale je istakao i da voli da ide na svirke kolega.

- Volim da idem na koncerte, to su moji dragi prijatelji, ali mi je žao što nisam bio na poslednjem koncertu Olivera Dragojevića. To mi je bila velika želja, bio je u Skoplju, ali to veče sam svirao. Poslednji koncert kojim sam bio baš fasciniran je koncert "Parnog valjka" - istakao je pevač.

BONSU VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas