· · Коментари: 0
ОТОВРЕНО

Савети за успех у ХОЛИВУДУ: Ово морате да урадите да бисте били познати!

Индијска глумица испричала је непријатно искуство које је доживела од једног редитељка

1612944857_glumica.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/приyанкацхопра

Глумица Пријанка Чопора, која је желела да се пробије у Холивуду, доживела је веома болно и непријтно искуство од једног редитеља, који јој је дао неколико савета како може да успе у Холивуду.

Прочитајте још: Ево како ће изгледати нови ЏОКЕР, а глумиће га овај глумац (ФОТО)

Глумица је испричала у својој аутобиографији, са чиме се све суочила док се пробијала на глумачко тржиште са свега  18 година. Те године, победила је на избору за мисс Индије  и желела је да се опроба и у свету глуме, а онда је сазнала сурову истину. Један редитељ јој је саветова да "направи нове груди" и "поправи пропорције" - жалосно, али истинито, али са њим се сложио и Пријанкин тадашњи менаџер.

- Након неколико минута разговора, редитељ ми је наредио да устанем и мало се завртим за њега. И јесам, направила сам то. Зурио је у мене дуго и снажно, процењујужи ме, а онда ми је предложио да повећам груди, поправим лице и додам мало волумена у стражњицу... Рекао је да познаје сјајног лекара у Лос Анђелесу код кога би ме послао.


Напустила сам његову канцеларију згрожена. Да ли је био у праву? Зар стварно нећу моћи да будем успешна ако не коригујем властито тело? Дуго сам се питала да ли сам уопште подобна за овај посао, за глуму, сумњала сам у себе јер изгледам другачије,а  у сопственим очима одедном сам постала тако малена, безначајна - написала је глумица.

У једном интервјуу, недавно је  изјавила како су јој с временом бројне критике на рачун њеног изгледа постале "нормалне".

- Никада нисам имала храбрости да се заузмем за себе. Говорили су ми:  - Не буди досадна, нова си у индустрији, не желиш да имаш репутацију девојке која узрокује проблеме, не желиш да будеш на гласу као једна од оних с којима није лако сарађивати. И ја сам "пала" на то, иако се сматрам напредном и паметном. С временом сам научила да се поставим другачије, али тада сам била преплашена - открила је 38-годишња глумица која се прославила улогом у серији "Квантико" и филму "Спасилачка служба".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.