Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Себе видим као поново ожењеног човека": Огњен Амиџић након развода од Данијеле Димитровске - "Имам високе критеријуме, моја будућа партнерка мора да има све" (ФОТО)

Водитељ је признао да би поново "стао на луди камен"

1677411917_ognjen.png
Фото: Yоутубе/принтсцреен/ АмиГ Схоw
Oglas

Огњен Амиџић и Данијела Димитровска, изненадили су све када су у јулу прошле године саопштили да се разводе. Иако су важили за веома складан пар, водитељ и манекенка одлучили су да ставе тачку на десетогодишњи брак у коме су добили сина Матеју.

За "Блиц" је открио да му ни у једној фази живота девојка нису прилазиле, али и да себе поново види као ожењеног човека:

- Ни у једној фази живота мени девојке нису прилазиле и сматрам да ни не требају. Увек је било обрнуто, јер мушкарци то треба да чине. Са друге стране, апсолутно себе видим поново као ожењеног човека.

Није био скроман, те је открио да има јако високе критеријуме када је будућа партнерка у питању:

- Имам јако високе критеријуме, можда то није оправдано, али то јесте тако. Моја будућа партнетка мора да има буквално све.

Фото: Н. Фифић

Више од деценију води познату ауторску емисију, а Амиџић не крије да је тешко наћи инспирацију из сезоне у сезону толики низ година:

- Најтеже је наћи инспирацију за рад из сезоне у сезону. Покривамо иста дешавања и круг људи у шоубизнису се шири, али се не појављују људи са великом популарношћу. Инспирација је пре свега у нашем тиму, јер увек гледамо да пронађемо нешто ново. За сада смо то успевали, надам се да ћемо успети и у наредној сезони. Обнављамо тим, уводимо свежу крв, покушавамо и да неке нове људе убацимо у шоубизнис. Телевизија се пре свега мења. Људи који се тиме не баве професионално, не могу то да схвате. Данас је све у домену забаве дозвољено. Стално се измишљају нове игрице и изазови. Долази до разних модификација. То је заправо хибрид свега и свачега - прича за поменути медиј. На питање да ли му је неки гост отказао долзак у емисију неколико минута пре почетка нагласио је да су то ретке ситуације:

- То су ретке ситуације. Највише се то дешавало у току пандемије корона вируса. Било је ситуација када им се нешто лоше догоди и то их спречи да се појаве у емисији. Међутим, дешавало се да светло не ради, поквари се камера, имамо проблема са тоном. Не можемо да успоставимо везу. На почетку 13. или 14. сезоне, и то баш кад је била прва епизода, ми нисмо имали тон. То су ствари које могу да се догоде када је емисија уживо, али сам ја увек успевао да то представим другачије. Све је спонтано, зезамо се, увек сам играо на ту карту.

Опробао се у свим телевизијским форматима и захвалан је на томе:

- Имао сам срећу да се опробам у свим телевизијским форматима. Захвалан сам томе. Прошао сам све што може да се ради пред камерама. У будућности бих волео да будем продуцент или аутор неких нових пројеката, ако се конкретно мисли на медије. Неки рад иза камера.

У његовој емисији  нико није забрањен од јавних личности:

- Не постоји особа са јавне сцене са којом не причам. Ми немамо црну листу у емисији. До сада нисмо имали такве ситуације или сукобе. Трудим се да имам отворен, коректан и професионалан однос са својим гостима. Тако су се и они до сада понашали према мени. Буде разних ситуација које нису имале директно везе са мном и програмом. Мало је тржиште да би неко некога забрањвао и поставио се тако, када, ако гледамо реално приступ целој ствари, то је на обострану корист и нас којих радимо и оних које третирамо - закључио је за "Блиц".

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas