Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Себи замерам што сам ТВРДОГЛАВА": Џејла Рамовић искрено о својим грешкама

Џејла Рамовић отворила душу

1692537897_marija_serifovic_3_11032020_0034--1-.jpg
Фото: Атаимагес.рс
Oglas

Џејла Рамовић успела је да брзо стекне велику популарност и створи препознатљив стил. Она је једна од ретких млађих извођача која не привлачи пажњу голотињом и скандалима.

Када се појавила у „Звездама Гранда“ ДЖејла Рамовић одушевила је регион, колико својим анђеоским гласом, толико и светском лепотом.

Врло брзо постала је миљеница публике која је довела до тријумфа у најпопуларнијем музичком такмичењу, међутим ко је ДЖејла Рамовић у своја четири зида многи још увек не знају.

Због тога су медији, својевремено одлучили да сазнају поједине ствари о ДЖејли које никада није поделила са јавношћу.

Шта себи најчешће замераш?

- Себи најчешће замерам што сам јако тврдголава и брзоплета, најчешће у приватном животу. Ту некако стално правим грешке јер у тренутку не размишљам главом. У послу сам скроз другачија, доста размишљам пре него што донесем одлуку.

С обзиром да се паралелно бавиш музиком и школујеш, колико ти тешко то пада? Какав си била ђак?

- Иако сам увек имала пуно обавеза некако сам успела да их лепо расподелим и будем одличан ђак. Све се може кад се хоће. Снимила сам песму, имала емисије паралелно и испите, па сам за пет дана полагала чак једанаест испита. Сломила сам се тад.

Шта те највише нервира код људи, шта им замераш?

- Дефинтиивно граматичке и правописне грешке ме увек избаце из такта! И то не сам код мојих вршњака него генерално, не волим то да видим на друштвеним мрежама, посебно када неко не ставља интерпукцијске знаке. Ја када зарез не ставим на право место изнервирам се јер онда реченица нема смисао какав треба да има и какав сам ја замислила. 

Многим јавним личностима сметају негативни коментари на њихов рачун, каква је ситуација код тебе?

- У Горажду круже приче о свима и о свему свакодневно и у сваком тренутку се нешто прича јер је то мали град и сви се међусобно знамо. Шта се тачно о мени прича не знам, али кад год ми неко приђе да ми испрча нешто ја кажем да ме заобиђе. Наравно да не могу свакоме да се свиђам и то је немогуће.

Шта ти је најслабија тачка?

- Храна (смех) Да испричам једну ствар коју нико није знао. Током такмичења сам имала 63 килограма и била сам буца, а по завршетку „Звезда Гранда“ сам спала на само 54. Била сам кост и кожа (смех) Обожавам да једем пасту, пицу, ма све што не ваља ја једем.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas