Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сећате се жене с голубовима из филма "Сам у кући"? Борила се са депресијом, а овако сада изгледа (ФОТО)

Новогодишњи и божићни празници не могу да прођу без култног филма, "Сам у кући". Иако је на филмском платну приказан пре више од три деценије и данас је радо гледан

1672753434_profimedia-0574856717.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Сигурно се сећате и жене која има кратку, али врло запажену улогу. Кевин ју је упозао у Централ парку у Њујорку док је хранила голубове. Тада му је, ако се сећате, испричала тужну причу о свом животу, о томе како живи сама и далеко од других откако ју је напустио супруг.

Ту старицу с голубовима глуми ирска глумица Бренда Фрикер. Пре него што је постала глумица, Бренда је радила као новинарка, а у свет глуме је, како је једном рекла, дошла случајно. Недавно је почела да пише мемоаре те је у једном интервју открила детаље о приватном животу који није био нимало једноставан, баш као што је био и живот лика из филма "Сам у кући".

Прочитајте још: Жене, спремите се, Златан Ибрахимовић "запалио" Мајами: Како изгледа фудбалер у ПЕТОЈ ДЕЦЕНИЈИ (ФОТО)

Пролазила је кроз период тешке депресије, а испричала како ју је мајка често физички злостављала, преноси Сундаy Индепендент. Није имала много среће ни у браку са редитељем Баријем Дејвисом од ког се растала због његових проблема са алкохолом.

Фото: профимедиа

Она је 1990. године освојила  Оскара у категорији Најбоља споредна улога за филм "Мy Лефт Фоот". Остварила је бројне улоге у филмовима и серијама, ипак, највише је памтимо по малој, али значајној улози у филму "Сам у кући", јер ју је донале на толико искрен начин.  

- "Сам у куц́и 2“ је био највец́и буџетски филм на којем сам радила. Било је апсолутно дивно - рекла је Бренда раније.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas