Oglas
· · Komentari: 0

Žene, spremite se, Zlatan Ibrahimović "zapalio" Majami: Kako izgleda fudbaler u PETOJ DECENIJI (FOTO)

Pojava Zlatana Ibrahimovića vredna je svake pažnje

1672743568_profimedia-0747377054.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Zlatan Ibrahimović sam početak godine provodi na plažama Majamija, odmarajući se sa porodicom i prijateljima.

Zlatan na najnovijim fotogtafijama, nastalim na Majami Biču, dokazuje zašto se i dalje takmiči na najvišem nivou u 41. godini. NJegovo telo izgleda blago rečeno, impresivno. Mišićavu građu i dalje drži na najvišem nivou i reklo bi se da ne planira uskoro u penziju.

Pročitajte još: Stil Menhetna i na planini: Hejli Biber nosi model KAPUTA koji će obeležiti zimu 2023 (FOTO)

Ibrahimović na sebi ima samo crni kupaći i par tamnih naočara za sunce, dok se rashlađivao u vodi.

Foto: profimedia

Fudbaler Serije A prepoznatljiv je po dugačkoj kosi, a za prve dane nove godine rešio je da malo promeni frizuru, pa je kosu upleo u zanimljive pletenice.

Ibrahimović je i ovog puta opravdao status najzgodnijeg fudbalera današnjice.

Foto: profimedia

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas