Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Сека Алексић искрено о новом албуму: "Марина Туцаковић ми је пред смрт написала ТРИ песме"

Популарна певачица ужурбано ради на новим песмама

1636613797_seka.jpg
Фото: Схуттерстоцк/ТВ Пинк
Oglas

Певачица Сека Алексић открила је да се посветила новим песмама које је пред смрт написала Марина Туцаковић.

Прочитајте још: Цеца споменула УДАЈУ, па открила да ли ће ускоро стати на ЛУДИ КАМЕН

- Пред Нову годину се очекује мој сингл који је писала Марина Туцаковић. Имам њене три песме које је писала за мене. Оствариле смо после неколико година паузе поново сарадњу. И на пролеће за мој рођендан планирам да издам албум - каже  Сека Алексић и додаје да нико неће успети да пише текстове попут Марине Туцаковић.

- Тешко ће неко успети да надмаши Марину. За моју каријеру су везани Марина и Драган Брајовић Браја. То су људи који су годинама писали, пишу и направили су велике хитове. Ту је и Јелена Трифуновић са којом у последњих неколико година сарађујем. Марина је била увек нешто посебно - каже емотивно Сека.

Нови имиџ

- Ово је нешто старо-ново на мени. Све сам до сада имала на себи. Него можда сада делује другачије, јер сам смршала - кроз осмех је рекла Сека и нагласила:

- Приметила сам да је сада у тренду кратко. Запазила сам код моје лепотице Саре Јовановић да има кратку косу и шишке, као и код Едите Арадиновић. Ваљда нам свима досади дуга коса и чоколадна боја, па зато треба мењати. Нисам особа која мисли да жене мењају фризуре само кад су незадовољне. Ми то увек радимо кад смо срећне.

Једем кашасто, зато сам смршала

Певачица је открила да је до сада успешно успела да скине 11 килограма, али да стално кубури са килажом.

- Сада сам већ скинула 11 килограма. Особа сам која стално кубури са килажом, тако да ово није ништа ни ново, а ни старо. Вероватно ћу се опет поново угојити. Битна је здрава храна, савет нутриционисте, пет оброка дневно, воће, поврће, кашасто. Базира се све на протеинима, без било каквих дијета. Битно је да се пробуши кашика на здрав начин - поручује Сека.

О браку са Вељком

- Вељко је препун љубави, не само за породицу него за све, тако да се некад и наљутим, јер буквално свакој ситници жели да да неку пажњу. Онда схватим да грешим, јер је то у ствари хришћански и да тако треба сви да радимо - рекла је раније певачица.

На питање да ли она брине о новцу или ипак њен супруг, певачица је кроз осмех рекла:

- Ја да водим финансије ја бих давно пропала. Мој муж је задружен за то.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas