Oglas
Oglas
· · Коментари: 1

Сека Алексић објаснила зашто НЕ СЛАВИ 8. март: "Ја сам тако учена и сада мислим да је то заиста тачно"

Сека Алексић и Вељко Пиљикић имају један од најстабилнијих бракова на нашој естрадној сцени.

1646750861_410be0c7ed89f7f62f4371d2080ca97d5512fc62.jpg
Фото: Ата имагес
Oglas

Сека Алексић и Вељко Пиљикић имају двојицу синова, Јакова и Јована, а Сека је недавно навела и да би волела да њихова породица добије још једног члана.

Њих двоје упознали упознали су се 2009. године када је он радио као њен телохранитељ. Свидели су се једно другом на први поглед и имају љубав која траје пуних 13 година.

Прочитајте још: Катарина Грујић открила како се она и Гобељић сналазе у улози родитеља: "Не дозвољавам му да мења пелене"

Певачица је увек истицала колико је њен супруг брижан, али како каже за њих данашњи Дан жена нема посебног значаја:

- У мојој кући се баш и није поштовао овај празник јер су моја мајка и бака сматрале да се женама пажња, љубав и поклони не поклањају само један дан у години, већ да то треба да се чини веома често. Посебно кад је у питању љубав. Њу човек у себи има или нема. Онај ко је нема дарује поклоне на Дан жена, а онај ко је има дарује све сваки дан, нон-стоп. Ту је разлика. Ја сам тако учена и дан-данас мислим да је то заиста тачно. Нисам особа која слави овај датум и не верујем у њега. Вељко купује цвеће на недељном нивоу. Зна да волим цвеће и у нашој кући увек у вази стоји раскошан букет. Он то редовно купује и доноси ми - рекла је Сека Алексић за "Курир".

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas