· · Коментари: 0

Сека Алексић открила када планира трудноћу и ЗАШТО НИКАДА НЕ БИ ОТИШЛА НА ОПЕРАЦИЈУ СМАЊЕЊА ЖЕЛУЦА: Потпуно искрено и о жељама сина које не може да испуни

Певачица је, између осталог, открила и које то жеље сина Јакова не може да испуни

1660400180_sa.jpg
Фото: Инстаграм принтсцреен/секаалексиц

Певачица Сека Алексић овог лета вредно ради и пуни клубове. Пред синоћни наступ, припадницима седме сила открила је непознате детаље из живота. Она је признала да никада није крила да се одлучила за вантелесну оплодњу, али и да је у томе најважније подршка најближих:

- Моја порука је таква, просто да толико има фактора који утичу на то да вантелесна оплодња успе да бих могла сатима да причам о томе. Свакако да жена мора да има подршку партнера, околина и да мора психички да буде јача, јер нажалост ми као нација нисмо толико едуковани о томе шта је вантелесна оплодња. Прво треба објаснити шта је, па тек онда ући у причу и са породицама и са пријатељима. Једна жена ми је недавно рекла “знаш идем на вантелесну и не смем да кажем ником, јер је то срамота“. Има разних људи, свакако да мора имати подршку, када има подршку партнера и своје породице, све је у Божијим рукама - рекла је певачица, па додала:

Прочитајте још: Мадона и њен син деле одећу: "Може да обуче чак и хаљину" (ФОТО)

- Надам се, мени су се планови што се тиче посла, много пореметили, да више радим него што сам планирала и онда смо улетели у тај неки план за концерт, који је у плану, идуће године, па остављам, то се све спонтано дешава, па остављам и трудноћу спонтано да се деси, открила је она за "Блиц".

Како њен син Јаков креће у предшколско, у њеном дому су увелико кренуле припреме. Она је испричала и шта јој је то наследник тражио:

- Да, Јаков креће у предшколско, прво што сам питала је “ да ли мора да иде сваки дан“, некако ми је брзо порастао и то ће да ми падне емотивно тешко. Наравно, да мора да иде у предшколско, да се дружи са децом, да деле све и да се друже. Мени је као мајци веома емотивно. Питао ме је и да ли могу ја са њим да седим у клупи, рекла сам “не могу да седим љубави у клупи, ти си тамо у школи са другарима“, а он ми каже “мама, је л могу кроз прозор да се нагнем да ти седиш на клупи испред школе“. Обећала сам да ако нема клупе, да ћу у колима седети пар дана, тако да ето то су моје муке.

Прочитајте још: Отпевао је један од највећих хитова, а потом се повукао из јавности: Вратио се у великом стилу и данас изгледа ОВАКО (ВИДЕО/ФОТО)

Искрена је била и када је реч о операцији желуца, за коју се све више њених колега одлучује:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели СЕКА АЛЕКСИЦ́ (@сека_алексиц)- Не бих стварно, мени је то тотално безвезе, не бих стварно. Подржавам људе који то желе, али ја сам особа која читав живот кубури са килограми, али ми никад не би пало на памет, иако себи могу да приуштим и ту операцију. Нешто ми то све ненормално делује, јер видим да људи мало по мало имају компликацију и мислим да би требали да престану то да раде- истиче Сека.- Не бих стварно, мени је то тотално безвезе, не бих стварно. Подржавам људе који то желе, али ја сам особа која читав живот кубури са килограми, али ми никад не би пало на памет, иако себи могу да приуштим и ту операцију. Нешто ми то све ненормално делује, јер видим да људи мало по мало имају компликацију и мислим да би требали да престану то да раде- истиче Сека.

 - Не бих стварно, мени је то тотално безвезе, не бих стварно. Подржавам људе који то желе, али ја сам особа која читав живот кубури са килограми, али ми никад не би пало на памет, иако себи могу да приуштим и ту операцију. Нешто ми то све ненормално делује, јер видим да људи мало по мало имају компликацију и мислим да би требали да престану то да раде - објаснила је Сека за поменути медиј.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.