· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Сека Алексић отворено о ријалити учесницама: Такве блокирам

Певачица отворено проговорила о ријалити звездама и њиховим фановима

1602142375_sa_17102018_0002.jpg
Фото: Атаимагес

Сека Алексић, веома је емотивно доживела то што данас свако има фанове, а посебно се осврнула на колеге које то често наглашавају.

Прочитајте још: Њена лепота очарала је све улогом у серији "Грех њене мајке", ево како ИЗГЛЕДА и чиме се данас БАВИ чувена Неда (ФОТО)

- Данас сви имају фанове. И ријалити учесници који су нико и ништа имају фанове. Кад неко каже да "има фанове", мени то не значи ништа. Ја то другачије формулишем и увек се захвалим људима који су поштоваоци моје музике и онога што радим - рекла је Сека у емисији "Екслузивно", а онда кратко прокоментарисала и чињеницу да Луна Ђогани има фанове такође: 

- То ме толико не интересује. Ђорђе Балашевић ме јако интересује и њега изузетно волим. Луна ме уопште не интересује и не пратим тај свет. Када сам на Инстаграму и када ми у претрази изађу слике људи које не пратим и не знам ко су, ја буквално све те профиле блокирам да ми више не излази и да то не гледам. Сматрам да не треба да ми излази ништа што ме не интересује -  додаје певачица и тврди да су медији криви:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤗 @мрсмиледентал

А пост схаред бy СЕКА АЛЕКСИЦ́ (@сека_алексиц) он

- Медији су криви што од таквих људи праве јавне личности и назовимо то "звезде" или публика која их одабере. У то не могу да залазим нити сам компетентна да о томе причам. Више могу да причам о мојим колегама - закључила је Сека.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.