Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сека Алексић поделила емотивну фотографију са МАЈКОМ: "Једина краљица коју признајем" (ФОТО)

Певачицина мајка данас слави рођендан

1671006793_foto-Seka-Aleksic-ATA-images.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Певачица Сека Алексић стекла је огромну популарност, а иза себе има бројне хитове који су обележили њену каријеру. Ужива у складном браку са Вељком Пиљикићем већ дужи низ година, али њен живот био је далеко од идеалног. Наиме, она је била сведок породичног насиља, који је на њу оставио неизбрисив траг:

"Тата ми је сада покојни и он је био добар човек, али постоје ствари које су се десиле и које не могу да се избришу. Ја сам му све опростила. Он је волео да попије и био је у стању све што заради да даје деци која немају, да чашћава све могуће људе. Прорадила би му љубомора и имао је због тога проблеме са мојом мајком, она је највише страдала, добијала је батине. Било је више ситуација кад смо их брат и ја раздвајали, она сада има ожиљке по лицу од тог периода. Развела се због тога и ја је разумем, то не треба нико да преживљава. После тога отац одлази у иностранство да ради и ми се нисмо чули једно пет-шест година. Ја сам одрасла уз очуха Милана, којег много волим и који нас је гледао као своју децу. Ишао је у надницу да би мени зарадио за аутобуску месечну карту, да бих ишла у школу" - изјавила је у емисији "Преживели" на К1 телевизији.

Прочитајте још: Сузана Манчић у потпуно природном издању: Водитељка без трунке шминке (ФОТО)

Упркос томе што је прошла, мајка наше певачице не скида осмех са лица. Изгледа сјајно, а доказ су и најновије слике које је Сека поставила на свом профилу са њом.

Фото: Инстаграм принсцреен/секаалексиц

"Једина краљица коју признајем. Мама, срећан 66. рођендан", написала је певачица у опису. Сека је веома везана за мајку и поносна на њу, па је поставила још једну фотографију на којој се налази само она.

Прочитајте још: Весна Змијанац о добијању НАЦИОНАЛНИХ ПЕНЗИЈА: "Имам преко хиљаду солистичких концерата, али не бих то тражила"


Фото: Инстаграм принсцреен/секаалексиц

И у седмој деценији изгледа врло неговано и младолико.

Бонус видео:


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas