Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Сергеј Ћетковић открио ко му је прва и најдража публика, а оне су му највећи критичари!

Сергеј Ћетковић

1636356464_sergej.jpg
Фото: Yоутубе принтсцреен/К1
Oglas

Сергеј Ћетковић, након пуне три године, поново ће наступити у Београду 18. новембра у „Комбанк дворани“. Гостујући у емисји "Викенд на К1", певач је открио ко му је најдража и права публика.

Прочитајте још: Харис Џиновић открио непознате детаље из свог живота, а са ОВИМ певачем је волео да проводи време у кафани!

 - Прво моје ћерке чују моје нове песме, па тек онда сви остали. Када оне почну да их певуше, знам да сам погодио емоцију, јер су деца искрена и слушају са душом и без калкулисања. Камо среће да смо и ми одрасли тако искрени у другарству и мислима. – Рекао је Сергеј Ћетковић за К1.

Са гледаоцима „Викенд на К1“ Сергеј је поделио како му се ћерке осећају поводом његове популарности.

- Свесне су неке моје популарности, али нису оптерећене. Живимо у нормалној атмосфери, тата зна да буде и насмејан и да викне, а и да прича са њима о свему. Битно ми је да немају лажну слику о животу - испричао је Сергеј.

Од приватног живота не прави ријалити

- Када би све што се дешава у нашем дому завршило на Инстаграму то би био ријалити. Приватан живот треба да остане приватан, а ове мале атмосфере из дома волим да поделим са својим фановима.
Сергеј инсистира да о својој каријери прича у множини. 

- Увек кажем ми, јер иза мене стоји и мој бенд. Не могу сам да прихватим све награде, то је заслуга тимског рада. Заједно свирамо 16 година, више смо пријатељи него сарадници и зато се на бини разумемо једним погледом – закључио је Сергеј Ћетковић у „Викенду на К1“ на К1 телевизији.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas