· · Коментари: 0

Шериф Коњевић од једне песме ЗАРАДИО ЗА СТАН: Певач открио коме оставља богатство стечено током каријере

Једној особи решио је да остави све што је стекао

1672212362_bane_obradovic_09122018_0098.jpg
Фото: АТА имагес

Певач Шериф Коњевић годинама уназад је један од најтраженијих певача са ових простора, па самим тим добија и огромне бакшише на својим тезгама.

Он не крије да је стекао богатство захваљујући песмама „Пусти ме већ једном“, „Колико плаво небо је“, „Вијенчаница“. Шериф је једном приликом открио и да је своју имовину и богатство преписао жени коју највише воли, супрузи Канити.

Прочитајте још: "Чупали су ме и вукли": Сузана Јовановић открила који су јој надимак дали у школи - "Нису могли да ме повреде"

- Ја своју жену волим навише на свету. Све што имам оставио сам њој. Увек говоримо о неким материјалним стварима, а ја све што сам стекао у животу њој сам преписао. Она је то заслужила - рекао је  Шериф Коњевић у емисији "Сценирање" на Курир телевизији и додао да је она та која води бригу о свему:

- Волим људе који су конкретни и који ништа у животу не причају сувишно. Не прича ништа сувишно, води рачуна о мени, о мом стајлингу. Кроз живот сам се наслушао разних језика, дај мало да уживамо.

Иначе, он је својевремено такође истакао да му је дом набитнији, па тако је доста уложио у свој.

- Ја сам ово часно зарадио и за ово сам се целог живота борио. Ја сам човек домаћин, волим да ми је лепо, чисто и пријатно. Пуно радим и онда дом мора да ми буде такав. Зарадио сам много новца због песме „Бела венчаница” која је продата у око 850 хиљада тиража. То је мени било несхватљиво. Али ето, кроз тај успех сам добио и финансије па купио стан и ауто – открио је он, па додао како је на зиду своје виле осликао мурал који опонаша његову породичну кућу у Саници, у којој је, иначе, одрастао.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.