Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сестра првог мужа Јелене Карлеуше ОТВОРЕНО О БИВШОЈ СНАЈИ - " Свако од нас има право на своје мишљење" (ФОТО)

Каква је снајка била Јелена Карлеуша, открила је Данијела Карић.

1643704976_______________874885.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/karleusastar
Oglas

Јелена Карлеуша и Бојан Карић били су у кратком браку. Пар је после само неколико месеци брака, 2005. године, донео одлуку да се разведе.

Пар су пратили разни новински написи, а сада, седамнаест година касније, сестра Бојана Карића стала је у Јеленину одбрану.

- Она се свакако није удала за њега због пара, већ су се волели. Има девојака које желе да уђу у нашу породицу због новца, али Јелена није једна од тих. С њом сам се баш лепо слагала, била ми је једна од омиљених снајки. Карлеуша је приватно веома пристојна и фина особа, увек ми је указивала поштовање, немам ништа ружно да кажем о њој. О њој сам имала лепо мишљење и имам га и даље - испричала је Данијела Карић.

Прочитајте још: "ИЗ ПРЕЛЕПЕ КУЋЕ У 50 КВАДРАТА": Ево како су Драгана Мирковић и Тони живели на почетку брака (ФОТО)

Сестра Бојана Карића истакла је да многи чланови познате породице имају другачије мишљење од ње.

- Ми се као породица много волимо и држимо се заједно. Ипак, свако од нас има право на свој став и своје мишљење.

Данијела је такође истакла да разуме њихову одлуку да свако крене својим путем, јер иза себе и сама има брак на који је ставила тачку.

- Милиони људи се разведу, не видим ту ништа чудно. Очигледно нису били једно за друго, јер су пронашли срећу у новим браковима, она са Душком, он са Машом. Драго ми је што су обоје нашли свој пут и љубав. Превише се помпе дигло око њиховог односа без разлога. И ја сам била у браку, па се развела. Све је то за људе.

(Wanted)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas