Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИЗ ПРЕЛЕПЕ КУЋЕ У 50 КВАДРАТА": Ево како су Драгана Мирковић и Тони живели на почетку брака (ФОТО)

Певачица Драгана Мирковић је све ставила на коцку због љубави.

1643622425__________________0568359086.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/dragana_mirkovic
Oglas

Певачица Драгана Мирковић скоро две деценије је у срећном браку са Тонијем Бијелићем, са којим има двоје деце. У време када се заљубила у њега направила је можда и највећи животни ризик, али ни једног тренутка од тога није желела да одустане.

Драгана сматра да је тај период био кључан за њен живот.

"Тај период представља озбиљну прекретницу у мом животу. Зато сам јако везана за песму "Сама" и ЦД који сам тада објавила. Чињеница је да сам због љубави отишла из Србије, али ми није било нимало лако да се одлучим на такав корак", рекла је Драгана.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dragana_mirkovic

Она је открила да њен супруг тада није имао ни део овог богатства који сада имају, да га није много интересовало да ствара већ само да вози скуп аутомобил.

Прочитајте још: "Мене је Цеца родила пре Вељка и Анастасије": Позната певачица открила због чега личи на Ражнатовићку (ФОТО)

"Из прелепе куће сам отишла у педесет квадрата. Мада је имао фирму, Тонија није интересовало да се кући, већ да вози супер ауто. Право момачко размишљање. Међутим, то ми је био најмањи проблем. Када сам отишла у Беч, оставила сам своју земљу, породицу и каријеру. Могло је да се деси да се никада више не вратим на сцену. Да ли сте свесни колико сам ризиковала", запитала се Драгана за Хелло, па открила да је она била свесна целе ситуације и да се није плашила да прекине каријеру због породице.

"Јесам. Отишла сам као најпопуларнија певачица и направила четворогодишњу паузу током које сам родила оба детета. Те 2004. обележавала сам двадесет година каријере, а била сам убеђена да је на њу стављена тачка. Међутим, вратила сам се захваљујући публици која ме је молила да снимим макар ЦД, а онда је све кренуло својим током. Сећам се овација које су пратиле сваки мој излазак на сцену. Дођем у "Гранд шоу" и не могу да почнем да певам јер аплауз не престаје. У тим тренуцима схватила сам да имам моралну обавезу да наставим", рекла је Драгана, а онда закључила:

"Најкраће речено, због љубави према Тонију отишла сам из Србије, а због љубави публике вратила сам се музици. Сада, кад се у мислима вратим у тај период, схватим колико сам била храбра."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas