Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Због Северинине изјаве: "Нећу ништа да радим са онима који не признају геноцид у Сребреници", реаговали НАШИ ПЕВАЧИ! Гоца Тржан је "ОДУВАЛА" коментаром

Хрватска певачица Северина Вучковић оптужила је Србе за непостојећи геноцид у Сребреници!

1633597749_seve.jpg
Фото: Принтсцреен Yоутубе
Oglas

Она је поручила да јој не пада на памет да било шта ради са људима који не признају геноцид!

Вучковићева, која у Србији зарађује силне паре, тако се јавно придружила хејтерима који покушавају да оптуже читав српски народ и жигошу га као злочиначки и геноцидан!

И све то можда и не би било толико страшно да Северина добар део своје каријере није изградила у Београду и Србији, где и дан-данас редовно наступа и прави веома посећене концерте.

Да Северина има нешто против Срба, потврђује и њен раскид сарадње са ТВ Уна из Бањалуке, чији је сувласник Игор Додик, син српског члана председништва БиХ Милорада Додика.

- Не желим да учествујем у пројекту који има везе са Додиком, особом која вређа жене на најгори начин и који не признаје да је у Сребреници почињен геноцид - рекла је Северина за хрватски "Вечерњи лист" и додала да је била заинтересована да на поменутој телевизији покрене свој шоу све док није сазнала ко је њен сувласник:

- Са ТВ Уном сам дуго преговарала. Имали смо врло пријатне радне састанке и заиста смо договорили да ћемо радити, чак смо кренули и са окупљањем екипе. Међутим, одустала сам када сам сазнала да је реч о Додиковој телевизији - рекла је Северина.

И док се певачица није додатно оглашавала овим поводом, фолк певач Милош Бојанић каже да је згрожен њеном изјавом и да Северину не треба пустити ни да крочи у Србију.

- Држава треба одмах да реагује и да јој забрани улазак у земљу. Ми смо достојанствени и све праштамо, али не смемо баш да дозволимо да разни пљују по нама. Па та жена је била у браку са два Србина, а са једним има и дете!? Не знам шта јој би да тако нешто изјави - поручује Бојанић.

Да Северина не подноси Србе и Србију, где пева и зарађује велики новац, говори и њен недавни срамни напад на поглавара СПЦ, патријарха Порфирија. Њега је на простачки начин оптужила да сарађује са њеним бившим супругом Миланом Поповићем.

"А ту је и новоизабрани поглавар Српске православне цркве, славни Порфирије Миланов, који ми нешто опрашта, а опрост од њега не тражим. Нека се он боље покаје за своје грехе и помоли за спас своје душе. Требаће му", написала је Вучковићева на интернету, бесна што је, како каже, Порфирије допустио да се њен син Александар крсти у православој цркви без њене сагласности.

Оштре реакције наших певача
Лепа Лукић: Држава да реагује- Треба јој забранити улазак у Србију. Држава треба да реагује. Овде долази да зарађује, а пљује по нама.Бора Чорба: Мужеви јој Срби- Па како ће она јадна без Срба? Два мужа су јој из Србије.Зорица Марковић: Не сме да пи*а по нама- Треба да је буде срамота. Сви су добродошли у Србију, али не смеју да пи*ке по њој.Гоца Тржан: Певала је Туђману- Северина је радила кампање за ХДЗ и певала је Фрањи Туђману! Људи су то заборавили, али ја нисам.

 

 

 

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas