Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Сигурна сам да је предосетио шта ће се десити": Снежана Ђуришић открила како су изгледали последњи дани њеног мужа (ФОТО)

Слободан Гвозденовић преминуо је пре 9 година

1671527526_foto-Snezana-Milena-Andjela.jpg
Фото: Милена Анђела
Oglas

Певачица Снежана Ђуришић удала се за Слободана Гвозденовића 1977. Њихов брак трајао је пуних 36 година, у ком су добили сина Марка и ћерку Мају

У складу са традицијом, она је узела мужевљво презиме, те јој у документима стоји презиме Гвозденовић:

- Иако сам у то време већ била популарна певачица, нисам желела да се разликујем од остатка своје породице и без много размишљања узела сам мужевљево презиме. Међутим, публика ме је већ знала као Снежану Ђуришић и на естради се још тако презивам - објаснила је својевремено.

Прочитајте још: Роберт Де Ниро опљачкан: Жена провалила у стан славног глумца

Њихов брак окончао се 2013. године, када је Слободан преминуо. Певачица сматра да су јој деца била велика снага да прегура тежак период. Поред тога, она сматра да је њен супруг предосетио своју смрт:

- Сурово је како је све испало. Довезао ме је до сале где је требало да певам, још памтим како је гледао за мном. Као да је знао шта ће се десити. Рекао је: "Јави се" и више га нисам видела. Да ствар буде још суровија, и наша деца су у том тренутку била на некој свадби. Само вече пре трагедије из чиста мира ми је рекао да ако све иде редом, а требало би, он као старији треба први да оде с овог света, па да му ја обећам да нећу престати да певам. Сутра увече га није било. Сигурна сам да је предосетио шта ће се десити. Деца су ми тада толико помогла, да мислим да тога нису ни свесни. Колико су у стању да нам живот завију у страх и константну бригу, толико нам кроз љубав пруже снагу у тренуцима највеће слабости - испричала је једном приликом, како преноси "Курир".

Након извесног времена, Снежана је срећу нашла крај гинеколога Вање Милошевића.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas