Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сигурно сте певали "БОЉЕ БИТИ ПИЈАН НЕГО СТАР": Хит песма има грешку, која је схваћена након 25 година

Саша Лошић објаснио је како је настала песма "Боље бити пијан него стар"

1672125737_sofa_11072018_00037.jpg
Фото: АТА имагес
Oglas

Фронтмен групе Плави оркестар, Саша Лошић, проговорио о једном од својих највећих хитова, нумери "Боље бити пијан него стар" и открио да је тек после 25 година схватио да нумера има грешку. Песма која је и данас велики хит и која се радо пева готово на свим местима има нелогичност коју је пре неколико година признао и сам Саша Лошић.

На почетку песме Лоша пева "Жао ми је што смо били само добри другови", док се у рефрену ствар мења, па пева: "Вино не зна да смо некад били сретни пар". Међутим публика која обожава бенд то готово и да није приметила, али Лоша после много година ипак јесте схватио шта пева.

Прочитајте још: "Маки, хвала ти на свему": Олга Одановић се присетила Манде са СУЗАМА у очима

Лоша је пре неколико година признао да је песму писао пијан и да је тек након 25 година схватио нелогичност.

- Ухватим се у размишљању, певам 25 година и никад то нисам приметио. И онда сам почео да копам по песмама и видео да је пола потпуно ирационално. Речи немају везе једна с другом, нема радње и логике. А људима је свеједно - кроз смех је коментарисао Лоша, преноси Индеx.хр.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas