Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Симбол који је понела принцеза Шарлот има велико значење за краљицу Елизабету: Мали детаљ на хаљини није остао непримећен (ФОТО)

Краљица Елизабета друга биће сахрањена данас у Лондону

1663588951_profimedia-0724137210.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Принцеза Шарлот пристуствовала је сахрани краљице Елизабете данас у Вестминстер опатији. Све време била је у друштву мајке, Кејт Мидлтон, оца, принца Вилијама и старијег брата, принца Џорџа.

Стигла је на сахрану држећи руку мајке, принцезе од Велса. Како су и Кејт и Меган носиле накит који симболише краљицу, мала Шарлот је на црној хаљини имала закачен брош у облику потковице. Ово је суптилна почаст њеној прабаки и упућује на љубав Елизабете друге према коњима.

Прочитајте још: Кејт Мидлтон и Меган Маркл на посебан начин одале почаст краљици Елизабети: Принцеза и војвоткиња једна до друге на сахрани (ФОТО)

Са само седам година, принцеза Шарлот је већ страствени јахач, на велико задовољство свог оца, принца Вилијама.

Фото: профимедиа

Краљица Елизабета ИИ дуго је била љубитељ јахања, редовно је изводила своје коње на јахање, присуствовала сајму коња у Виндзору и поседовала победничке коње на тркама.

Принцеза Шарлот није једини члан краљевске породице који је на овај начин одао почаст страсти краљице према коњима. Лејди Луиз Виндзор је виђена како на бдењу и на сахрани носи једноставну сребрну огрлицу са привеском коња.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas