Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Син глумца Бранка Цвејића завршио је НАЈПРЕСТИЖНИЈЕ ШКОЛЕ: "Имао је проблеме чим је дошао у Србију!" (ФОТО)

Иако се глумчев наследник не експонира јавности, његовој биографији би многи позавидели

1651129552_brankocvejic.png
Фото: Јутјуб/принтскрин/РТС Званични канал
Oglas

Као и већина глумаца, ни Бранко није пуно причао о својој ћерки и сину. Када је реч о његовом наследнику, у пар наврата када је причао о њему, није штедео речи хвале.

Његов син, Жарко Цвејић, не воли претерано камере, али се његова импресивна биографија може пронаћи на Интернету.Наиме, он је завршио најбоље школе, чак је и докторирао у Америци. И поред тога, одлучио је да се врати у своју родну земљу, па сад предаје на једном приватном факултету. Жарко је због своје богате биографије и великог знања изузетно цењен међу студентима.

Прочитајте још: Позанти глумац из филма о Џејмсу Бонду пронађен мртав у хотелу

Бранко је једном приликом говорио о свом сину, али се дотакао и његове ћерке:

- Обоје су завршили музикологију и не баве се баш директно тиме, али су веома добри и занимљиви. Ћерка Бојана завршила је факултет овде, а докторирала је у иностранству и остала тамо. Стационирана је у Бриселу, али живи по целој Европи. Воли да путује и то је, у суштини, леп живот кад од тога можеш да се издржаваш. Син Жарко завршио је све могуће школе напољу, од Оксфорда до Корнела и доктората у Америци, а онда се вратио овде и, наравно, одмах наишао на тешкоће - преноси "Еспресо".

Додао је и који је то проблем имао  његов син кад се вратио у Србију:

- Пре неколико година није могао да нострификује дипломе у нормалним условима, него је то морало грдно да се плати. Сад се то све мења. Доцент је на Факултету за медије и комуникације и продекан. Могло би се рећи да је тренутно задовољан. Његова супруга је архитекта, што је сад врло тешко, али имају дивно дете, ћерку Зору - закључио је он.

Бонус видео:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas