Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПОЗНАТИ

Син Марине Туцаковић проговорио о последњем сусрету са мајком: "Не сећам се шта ми је рекла"

Милан Радуловић Лаћа, присетио се последњег тренутка са мајком

1650712338_marina.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /РТС
Oglas

Лаћа је гостовао у једној емисији и том приликом открио да му највише недостаје Маринина храна.

Прочитајте још: Аницу Добру сви знате, а ево како изгледа њен муж који се не појављује често у јавности (ФОТО)

- Храна. Пошто је она кувала ненормално, била је јако добра куварица. То се спремало за пук војске. Када се пробудим ујутру, то је мамин ручаг, пребрац, храна... А ван тога глас и поглед. Њене очи. Не ни загрљај, не ни додир. Али њене очи које су и последња слика коју памтим пре него што је хоспитализована. Имала је неке занимљиве, зелене очи. И глас - открио је емотивно Радуловић.

Син чувеног текстописца истакао је да је поглед нешто чега се последњег сећа у сусрету са мајком.

- Последњи тренутак је био управо тај поглед. Када су је ставили на колица и одвели. То је био тај поглед изгубљеност. Не сећам се шта ми је последње рекла - изјавио је Лаћа суздржавајући сузе.

Он је истакао да није ни размишљао о томе да ли има нешто што јој је остао дужан да јој каже.

- Има можда нешто што сам дужан да јој урадим и трудим се - каже Лаћа и додаје:

Прочитајте још: Констрактина песма међу номинаванима за најбољи текст ЕВРОВИЗИЈЕ

- Фали ми тај дневни тренутак, који је баналан. Она ме је звала по десет пута дневно, била је тај тип мајке и то ми фали - открио је Лаћа.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas