Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДЕЦА ПОЗНАТИХ

СИН СНЕЖАНЕ ЂУРИШИЋ У ПРОБЛЕМУ: Украо пазар и побегао колима, па пријављен ПОЛИЦИЈИ? ОГЛАСИЛА СЕ власница пицерије (ФОТО)

Син певачице Снежане Ђуришић, наводно је оптужен за кривично дело крађе, што се већ дешавало у последњих неколико месеци.

1636789140_pjimage--54-.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/snezana.djurisic_
Oglas

Према најновијим тврдњама, он је наводно оштетио Елизабету Здравић, власницу једне пицерије код које је радио, а осим пазара она тврди да јој је украо и аутомобил којим је развозио доставу.

Појео спорну доставу?

Она је испричала како и када је дошло до инцидента са наследником познате певачице.

- Био ми је потребан возач за доставу хране из ресторана и запослила сам Марка, који се, ето није дуго задржао код мене. Све је почело када је позвонио службени телефон и муштерија је питала када ће стићи њена достава. Ради се о поруџбини која је већ требало да буде на адреси - каже Елизабета.

Прочитајте још: ВИЛ СМИТ желео да позове ХАЛЕ БЕРИ У СВОЈ ХАРЕМ: "Схватио сам да ако не могу да задовољим једну жену, онда не могу ни 25" (ФОТО)

Према тврдњама тужилаштва, они немају законског основа да Марка кривично гоне. У СУП-у Нови Београд су ми рекли да је он њима одраније познат, да ово није први пут, али да они не могу ништа, јер сам му својевољно дала ауто

- Позвали смо Марка, који је нешто почео да петља. Питала сам га где је и шта је са доставом, он ми је рекао да ју је оставио на адресу. Знала сам да нешто није уреду. Ја сам му рекла да се налазим испред ресторана и да дође, а он ми је тада одмах прекинуо везу - прича Здравићева и наставља:

- Марко је појео спорну доставу. Мени то стварно не смета, можда бих му рекла да то не ради више. Тог дана он је имао неколико адреса на којима је испоручио храну, и тај пазар нисам добила никада. Возио је аутомобил док је имало гориво у њему, а онда га је оставио на ивичњаку у Војводе Степе, где га је запленио паук и однео у паркинг сервис на Ади Циганлији. Искрено кажем, хвала Богу да је нађен. Неко је могао да га одвезе јер је кључ остао у њему.

Пријављен полицији?

Елизабета је горепоменути случај пријавила полицији која је привела Гвозденовића, али је брзо пуштен.

- Према тврдњама тужилаштва, они немају законског основа да Марка кривично гоне. У СУП-у Нови Београд су ми рекли да је он њима одраније познат, да ово није први пут, али да они не могу ништа, јер сам му својевољно дала ауто! Па нисам ја њему поклонила кола, него сам му дала средство за рад којим ће се служити у току смене, а он је узео и отуђио га - тврди Елизабета, која каже да његову мајку познаје дуго.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas