Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ВИЛ СМИТ желео да позове ХАЛЕ БЕРИ У СВОЈ ХАРЕМ: "Схватио сам да ако не могу да задовољим једну жену, онда не могу ни 25" (ФОТО)

Када је стручњак за тантрички секс открио Вилу Смиту шта би га усрећило, одговор је изненадио чак и саму суперзвезду.

1636535108_shutterstock_1429811123.jpg
Фото: Shutterstock
Oglas

Причајући о том тренутку у својим новим мемоарима, 53-годишњи глумац открива како је „сенка“ из „мочварних предела“ његове психе одговарала уместо њега.

Прочитајте још: Милош Биковић о ИСКУСТВУ СА ДЕВОЈКАМА у Русији: "Тамо оне стартују момке и има доста силиконских лутки", а добио је и УПОЗОРЕЊЕ! (ФОТО)

„Имао бих харем“, одговорио је. Далеко од тога да је била шокирана, саветница Михаела Боем је охрабрила Вила да именује кога би изабрао за то. Прве су биле глумица Хали Бери и балерина Мисти Копленд. Тада му је Михаела помогла да смисли укупно 25 „динамичних и талентованих жена из целог света“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

"Увек бих могао да нађем барем једну којој се допадам"

Вил Смит је био толико узбуђен овом идејом, да је обећао да ће контактирати жене следећег јутра. Али након што се наспавао, схватио је да је фантазија повезана са распадом његове везе са супругом Џејдом Пинкет Смит (50).

У својој искреној исповести, он се присећа да је рекао свом саветнику: „Претпостављам да сам осећао да ако имам довољно жена, увек бих могао да нађем бар једну од њих којој се допадам."

„Ако не могу да схватим како да негујем и бринем се о једној изванредној жени, шта ме је натерало да помислим да бих могао да бринем о 25?"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Глумац је посећивао Михаелу након привременог развода 2011. од глумице Џејде, са којом дели децу Џејдена (23) и Вилоу (21). Такође има сина Треја (28) са првом женом Шери Зампино (53).

У својим мемоарима, он детаљно описује како је његово одвајање од Џејде покренуло пут самоспознаје, где је узео халуциногену дрогу ајахуаску 14 пута у периоду од две године.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas