· · Коментари: 0
Ролаг Гарос

Синоћ се Новаку Ђоковићу ПОКЛОНИО цео свет, али Твитер ГОРИ због супруге Јелене (ФОТО)

Новак Ђоковић је још једном показаоколико је велики!

1623489932_jelena-djokovic.JPG
Фото: Твитер Принтсцреен

Српски тенисер Новак Ђоковић још једном је показао колико је велики спортиста, након победе над великим ривалом Рафаелом Надалом на Роланд Гарросу, али један аплауз, повици и једно срце најбољем на свету су сигурно најдражи.

Наиме, Новака је све време током меча ватрено бодрила супруга Јелена Ђоковић, а камере су се често заустављале на њој и снимиле њене реакције.

@јеленађоковиц @ЂокерНоле ❤️ пиц.тwиттер.цом/ро4аx00ф2г

— 🌟СТЕЛЛА🌟 (@звездана_1609) Јуне 11, 2021

Јелена је синоћ навијала, викала, гестикулирала, а на крају се наравно широко насмијала па су о њеним реакцијама увелико прича на друштвеним мрежама.

"Молим вас да не заборавимо ову невјероватну и просто чудесну жену, која је увек уз Новака, проживљава и дише за сваки поен", написао је један корисник Тwиттера уз Јеленину фотографију.

❤️❤️❤️❤️❤️❤️ хттпс://т.цо/wр83њфЕКл

— Јелена Ђоковиц (@јеленађоковиц) Јуне 12, 2021

Јелена је викала "Идемоооо!", "Бравооо!" и друге познате повике, а на крају епске борбе с Надалом насмејана је прстима показала срце у правцу Новака.

Новак Ђоковиц wилл го фор хис 19тх Гранд Слам 🔜 пиц.тwиттер.цом/0ЈННqкхц56

— УС Опен Теннис (@усопен) Јуне 11, 2021

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.