Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Славље у дому Зорице Брунцлик: "Ја сам највише плакала, толико сам била узбуђена"

Зорица Брунцлик и Мирољуб Аранђеловић Кемиш су прославили крштење унуке Милице, а славље је организовано у једном престоничком ресторану

1684843119_brunclik_krstenje_22052023_0011.JPG
Фото: АТА имагес
Oglas

Зоричина ћерка Злата се, подсетимо, удала за певача Милоша Вујановића пре пет година и у браку с њим добила ћерку Милицу.

Популарна певачица је дошла дотерана у свом стилу, у оделу са "леопард" принтом, док је Злата одабрала розе одело и плаву сатенску кошуљу. Према Зоричиним речима, сви су једва чекали да почне славље, јер - како каже певачица - не крсти се унука сваки дан. Познати као велики домаћини, желели су да госте дочекају како доликује.

"Баба и деда су били толико узбуђени да нису ока склопили ноћас. Дошли смо у једну проверену кућу, очекујемо да то буде како треба. Ја сам највише плакала, толико сам била узбуђена", изјавила је Зорица. У породици влада узбуђење и због чињенице да се очекује још једна принова за два-три месеца.

Брунцликова је све насмејала и изјавом да она неће пити алкохол. "Ташта не пије, то је боље по све", нашалила се, а онда најавила да ће и мала Милица уживати у забави. Окупило се толико колега Зорице и Кемиша да је добар провод био загарантован.

"Научила је баба да даје темпо када почне музика", каже Зорица која верује да је и унука музикална. "Чим чује ритам, почиње и она `опс, опс`", насмејала је певачица окупљене представнике медија. 

Срећни тата Милош је додао да је "ћерка на маму талентована". Некадашњи учесник такмичења "Звезде Гранда" јуче је на слављу дочекао и своје колеге - Љубу Перућицу, Александру Младеновић и Ненада Манојловића.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas