Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЛАВНА ПЕВАЧИЦА ДОЖИВЕЛА НЕЗГОДУ: Тејлор Свифт пала ИЗА БИНЕ, па певала с отвореном раном (ВИДЕО)

Сурови професионалац

1682685210_profimedia-0769231956-Tejlor-Svift.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Америчка певачица Тејлор Свифт тренутно је на турнеји Ерас Тоур и пре неколико је дана наступала у Хјустону, а на том је концерту доживела и малу незгоду, која није прошла незапажено код њених највернијих фанова.

Наиме, Свифт је добар део концерта отпевала са огромном отвореном раном на левом длану. Обожаватељи су то одмах видели и друштвеним се мрежама шири неколико снимака на којима се јасно види велика крвава рана на њеној руци, а фанови су направили чак и компилацију снимака на којој показују како је Тејлор покушала завојима и фластерима да "закрпи" рану, али у томе никако није успевала.

На крају се огласила и сама певачица и објаснила како је дошло до незгоде. "За оне који питају како сам зарадила посекотину на руци, добро сам и то је била само моја кривица. Спотакла сам се на руб хаљине и пала у мраку иза бине док сам трчала на пресвлачење. Све је то повезано с ретроградним Меркуром. Не брините се за мене, ја сам добро" написала је Тејлор.

Бројни су је корисници друштвених мрежа похвалили због професионалности. "Тејлор је права професионалка", "Рана коју је задобила изгледа доста болно, а она је свеједно одрадила сјајан концерт", "Лепо од ње што је објаснила шта се догодило", само су неки од коментара.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas