· · Komentari: 0

SLAVNA PEVAČICA DOŽIVELA NEZGODU: Tejlor Svift pala IZA BINE, pa pevala s otvorenom ranom (VIDEO)

Surovi profesionalac

1682685210_profimedia-0769231956-Tejlor-Svift.jpg
Photo: Profimedia

Američka pevačica Tejlor Svift trenutno je na turneji Eras Tour i pre nekoliko je dana nastupala u Hjustonu, a na tom je koncertu doživela i malu nezgodu, koja nije prošla nezapaženo kod njenih najvernijih fanova.

Naime, Svift je dobar deo koncerta otpevala sa ogromnom otvorenom ranom na levom dlanu. Obožavatelji su to odmah videli i društvenim se mrežama širi nekoliko snimaka na kojima se jasno vidi velika krvava rana na njenoj ruci, a fanovi su napravili čak i kompilaciju snimaka na kojoj pokazuju kako je Tejlor pokušala zavojima i flasterima da "zakrpi" ranu, ali u tome nikako nije uspevala.

Na kraju se oglasila i sama pevačica i objasnila kako je došlo do nezgode. "Za one koji pitaju kako sam zaradila posekotinu na ruci, dobro sam i to je bila samo moja krivica. Spotakla sam se na rub haljine i pala u mraku iza bine dok sam trčala na presvlačenje. Sve je to povezano s retrogradnim Merkurom. Ne brinite se za mene, ja sam dobro" napisala je Tejlor.

Brojni su je korisnici društvenih mreža pohvalili zbog profesionalnosti. "Tejlor je prava profesionalka", "Rana koju je zadobila izgleda dosta bolno, a ona je svejedno odradila sjajan koncert", "Lepo od nje što je objasnila šta se dogodilo", samo su neki od komentara.

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU