Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ОТВОРЕНО

Славни глумац одушевљен Србијом и Новаком Ђоковићем: "Једва чекам да дођем у вашу земљу"

Славни глумац, Бајрон Ман, одушевљен је Србијом и НОваком Ђоковићем

1625405186_bajron.jpg
Фото: YоуТубе принтсцреен /иноВисион
Oglas

Амерички глумац, Бајрон Ман, пореклом из Хонг Конга и звезда бројних холивудских филмова, открио је да обожава Србију и истиче да му је велика жеља да упозна Новака Ђоковића, али да је чуо и за Емира Кустурицу и његове пројекте који су приказани у Холивуду.

Прочитајте још: Бил Козби након што је пуштен из затвора наишао на осуде колега: "Иживљавао се на мојој девојци и дрогирао је"

„За Новака Ђоковића. Обожавам да играм тенис, као и многи чланови моје породице. Заиста се надам да ћу га упознати у будућности и, молим вас, реците му да ме контактира, нека ми пише на Инстаграму! (смех) Чуо сам и за редитеља Емира Кустурицу и његове филмове који су се пробили у Холивуду“.

Амерички глумац, Бајрон Ман, пореклом из Хонг Конга и звезда бројних холивудских филмова, открио је да обожава Србију и истиче да му је велика жеља да упозна Новака Ђоковића, али да је чуо и за Емира Кустурицу и његове пројекте који су приказани у Холивуду.

 

„За Новака Ђоковића. Обожавам да играм тенис, као и многи чланови моје породице. Заиста се надам да ћу га упознати у будућности и, молим вас, реците му да ме контактира, нека ми пише на Инстаграму! (смех) Чуо сам и за редитеља Емира Кустурицу и његове филмове који су се пробили у Холивуду“.

Бајрон има неколико пријатеља из Србије, али каже да није имао прилике да посети нашу земљу.

„Управо сам рекао „Ја волим Србију“, у видео снимку. (смех) Имам неколико пријатеља из Србије. Веровали или не, у Хонг Конгу живи велики број Срба, који раде различите ствари. Упознао сам један пар и обоје су архитекте. Волео бих да посетим Београд, видео сам слике, чуо сам приче… Волео бих ускоро да посетим Србију и разумео сам да се доста филмова снима у Србији. Ускоро ћу снимати у Румунији, на јесен, и надам се да ћу једног дана имати среће да снимам и у Србији, једва чекам“.

Звезда филмова „Стреет Фигхтер“, „Скyсцрапер“, „Тхе Ман Wитх Тхе Ирон Фист“, „Тхе Биг Схорт“, као и серије која је тренутно веома популарна на „Нетфликсу“ под називом „Wу Ассассинс“ је открио је анегдодте са снимања филмова у којима је сарађивао са многим значајним глумачким именима попут Жан Клод Ван Дама и Кајли Миног.

„Да, можда и више њих. Интересантно је то што када је филм објављен нико није обратио пажњу на њега скоро 20 година, и онда пре 10 година су се људи заинтересовали поново. Снимили су документарце, ја сам интервјуисан много пута о томе шта се догађало на сету. Сумираћу све анегдоте у можда једну или две…“

„То је највероватније био мој први велики филм, један од најранијих које сам урадио у глумачкој каријери. Сниман је у Банкоку на Тајланду и у Аустралији на Голд Коусту. Кад смо завршили у Аустралији, остало је 20 страница сценарија које још увек нисмо снимили и сви су послати кући. После месец дана су нас позвали и рекли да идемо у Ванкувер у Канади да завршимо филм“.

„Један од наших продуцената је имао срчани удар током снимања филма и више се није вратио. Други продуцент је имао саобраћајну несрећу у Аустралији која га је умало коштала живота, јер је возио погрешном страном пута и ни он се није више вратио на сет. Он је Американац, а у Аустралији се вози левом страном пута, па је ушао у супротан смер и ударио у аутобус“, открио је глумац шта се дешавало иза камера.

 

Није имао прилике да сарађује са продуцентима са наших простора, али  се нада да ће се то променити у блиској будућности

„Не. не верујем. Осим ако ми нису прећутали да су из Србије. Мислим да до сада никада нисам сарађивао са редитељима или глумцима из Србије, али се заиста надам заједничкој сарадњи у ближој будућности“, каже Бајрон Ман.

О сарадњи са Бредом Питом и Двејном Џонсоном каже:

Радио сам пуно са Ричардом Гиром. Он је одличан глумац и често када глумите са њим заборавите да он заправо глуми, ја сам мислио да он само разговара са мном када смо радили сцену. Ето колико је добар, то је мој утисак.

„Са Бред Питом нисам глумио, али он је био продуцент филма „Тхе Биг Схорт“ у ком сам играо и упознао сам га тек на премијери. Он је веома добар човек, љубазан и дефинитивно је звезда. Када је он стигао на премијеру, цела просторија и црвени тепих су се усијали“.

Прочитајте још: КИМ КАРДАШИЈАН стигла у Европу! Ево којом престоницом је одмах загосподарила (ФОТО)

„Двејн Џонсон је највреднији човек у филмској индустрији, веома добар човек, вредан, занимљив и он је физички заиста огроман човек“.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas