Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Следећи корак у каријери- ФИЛМСКА ПРОДУКЦИЈА: Принц Хари и Меган Маркл откупили су права на светски бестселер, по коме ће се снимати филм

Сасексови су изгледа смислили шта даље након дебакла са Спотифајем

1691494794_Hari-i-Megan-Ig-etcantada.jpg
Фото: Инстаграм принтцсреен/ етцантада
Oglas

Принц Хари и Меган Маркл су купили права на бест-селер новелу ''Сретнимо се поред језера'', путем своје компаније ''Арцхwелл Продуцтионс'', те ће у сарадњи са Нетфлиxом донети причу на мале екране, преносе страни медији.

Форбес је потврдио да је ова прича тачна, те да ће се адаптација приче десити, а она дели неколико сличности са њиховим животима.

Карли Фортуне, ауторка књиге, изјавила је да је ''веома узбуђена због сарадње са Нетфликсом и Арчвел продукцијом''.

Ова новела прати причу о Вилу и Ферн, пару који се среће у својим 30-тим годинама, и бави се темама трауме из детињства, а све ово је веома слично са животима војводе и војвоткиње од Сасекса. У причи се такође појављује моменат губитка родитеља у саобраћајној несрећи, попут страдања принцезе Дајане, када је Хари као дечак остао без мајке. Такође има речи и о постпорођајним изазовима, о којим је Меган говорила 2021. у чувеном интервјуу код Опре.

Радња књиге се дешава у Торонту, где је Марклова живела када је отпочела романсу са Харијем, и где је снимала серију ''Одела''. Прича се такође бави менталним здрављем, а пар је у више наврата говорио колико им је та тема важна.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas